Aka dekoracia na stenu?

Prosim o radu..co by ste mi poradili dat na tuto stenu schodiska na ozivenie?dom je v skandinavskom style. Dakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@87anita87 mne by sa tam pacili nejake fotoramiky s vasimi fotkami napriklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@87anita87 Ramiky su je volba na istotu :-) nikdy nimi nic nepokazite a vyzeraju dobre .... ak ste odvaznejsia isla by som aj do nieho takehoto https://sk.pinterest.com/pin/83520669... - je toho samozrejme vela varijacii :-)
Odpovedať
Asi nic. Skor by som vymsnila svietidlo za nieco vyraznejsie v estetickom vyraze
Odpovedať
deti s farbickami by to ozivili :-D
Odpovedať
@87anita87 Vela ramikov s fotkami. Lacne a efektne. Inak tam by nebolo ani velke zrkadlo, ale ja osobne by som sa nechcela pozerat do zrkadla, ked idem po schodoch :) Alebo machova stena, ale to je uz ina cenova kategoria.
Odpovedať
My mame na tejto stene pri schodisku pohladovy beton- hnedu farbu a vyzera to super. Svietidla mame po bokoch nad schodami.
Odpovedať
Jasne fotky alebo nejaku krasnu tapetu, ale skor by som isiel do tych fotiek. Urobit si tam taky family photo kutik :) To bude krasne :)
Odpovedať
a co napriklad nalepka na stenu? tiez existuje mnozstvo variacii textov a pripadne by slo aj doplnit mena clenov rodiny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa veľmi páčia také citáty, polepil by som tým celú tu stenu a viacerými :)
Odpovedať
Profilova fotka
cierne ramiky, policky, alebo aj take domceky by som tam porozvesala ako mas polozene na tom schodisku. inak ani nejake hodiny by tam neboli zle
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som na rozbitie ci oživenie toho studeného priestoru na celú stenu nalepila jednofarebnu len s nejakou štruktúrou jemne pastelovu tapetu.
Odpovedať
@jankazb pastelovu nie. Ako ked tak nech to teda aj ladi a suladi aj s ostatkom. Tak ja by som sla skor do niecho cierneho, bezoveho a proste by som sa drzala tychto farieb. Mozno aj tehlovy obklad by tam bol fajn
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nicholiacik pastova farba je aj bezova. Netreba si mylif pojmy a dojmy. Pastelova farba je kazda, kde je podiel bielej viac ako polovicny, alebo inac, farba so sytostou pod 50% . Bledomodra, ruzova, slonova kost, pastelova zlta, capucino, zelenkava, fialova a dokonca aj siva...
Odpovedať
Profilova fotka
Detske kresby v ramoch ♥️
Odpovedať
@jankazb Toto by sa aj mne pacilo a velmi. Bolo by to take ozivenie priestoru, taka ceresnicka na torte by som to nazvala ;-)
Odpovedať
@87anita87 nálepku s citátom, fotky do rámikov svojej rodiny alebo len namaľovať. Variant je veľa, už sa len musíš rozhodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa tam osobne pacila taka nejaka rodinna stena. fotky v zaujimavych rozlicnych ramoch, vytvori deti. nalepky by som tam asi neadavala aj tak sa ti zacnu po case odliepat
Odpovedať
Profilova fotka
Dala by som tam fotky. Alebo len jednu spolocnu na nejakom velkom platne. Podla mna by to vyzeralo dobre. A myslim, ze by to bol aj taky prijemny pohlad :-)
Odpovedať
Citat by tam bol podla mna najlepsi ;-) :-) To sa mne osobne najviac paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olgina7 Podľa mňa tie citáty sú už také trošku gýčové. Fotky to je vec, ktorá človeka neomrzí, ktorá mu pripomenie, čo má doma, akú rodinu aký poklad :)
Odpovedať
zrkadlo, bleda tapeta alebo kamienkovy obklad
Odpovedať
Profilova fotka
@saska112 Do zrkadla by som mala obavu ist. Najma ak by som v noci isla dolu :-D
Odpovedať
V noci ked chodim mam zalepene oci @daniella121 takze by mi to nevadilo aj keby je tam :-D :-D
Odpovedať
@eva_ave1 heh tak toto bolo teda dobre. ako je to ale pravda, v noci ked sa clovek motka po dome, tam mu je asi vsetko jedno
Odpovedať
Profilova fotka
@eva_ave1 Tebe mozno nie, ale ja ako sa poznam by som sa zlakla. To celkovo aj blizko pri posteli keby sme mali zrkadlo tak by som to asi nedala. Asi vela hororov som videla a tam niekde vznikla moja obava :-D :-D
Odpovedať
Ale tak @1ufka1 ja som len napisala ako je to u mna. Viem, ze chodim jak mumia v noci. Po pamati so zavretymi ocami aj na wc. :-D Tak to uz je potom ina vec @daniella121 :-D
Odpovedať
@eva_ave1 jasne to ked ides tak ja len po stene hladam vypinace a kolko x kaslem na ne :D
Odpovedať
@vstavki kazdemu sa paci nieco ine, mne by sa tam aj citat nejaky pacil a mozno aj fotky. No tie fotky si dobre vystihla ;-)
Odpovedať
@87anita87 Mne by sa tam pačil strom a okolo rodinne fotky.myslim ten strom bud namalovať,alebo nalepiť aj tu na modrej streche som ich už videla a je to super.A ked maš biele steny tak tam pekne vynikne a fotky doramikov a tam zavesiť.Ja tieš rozmyšlam nad nim a aj si to tak dam.Ale to zaleži na tebe či sa ti to pači.
Odpovedať
Tak v prvom rade vymeniť svietidlo. Keď bude nejaké štýlové, nič iné tam netreba, možno inú farbu steny, ale jemnú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?