"výmena" jadra s kuchyňou - je to realizovateľné?

Dobrý deň, má niekto praktické alebo teoretické vedomosti, či by bola možná nasledovná rekonštrukcia? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
Ak sa nebude menit jadro-teda rozvody, tak to nie je ziaden velky problem.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Videl som už také prestavby bytov, že nezostal kameň na kameni... A vždy som sa pýtal v duchu sám seba, či to vôbec stálo za tie nekresťanské peniaze...(?) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za predpokladu ze statik povoli odstranenie priecky medzi buducou kuchynou a obyvackou... No mam pocit ze kuchyna bude velmi mala. Rozvody vody su neni problem, treba dat pozor na rozmiestnenie sanity v kupelni, hlavne wc... Odpadove rury sa nedaju tahat hocikade... Ake je predpokladane rozmiestnenie kupelne?
Odpovedať
kde sa nachadza byt? vyzera ako moj, bez jednej izby nad izbou s balkonom. tu priecku, co chcete odstranit ma 7cm, cuze nosna nieje, malo by to ist, v kazdom pripade statika treba. jadro nemate zakreslene, ostat musi. osobne by som nechcela vojst rovno do kuchyno-obyvacky. kde budete mat topanky, vetrovky atd? kupelna a wc budu velkoryse na ukor mini kuchynskej linky. osobne sa v kuchyni zdrziavam viac ako v kupelni, tam sa idem len umyt. pozor este na dvere ktore ste posunuli, do izby vedla byvalej kuchyne. presunula som ich rovnako aj ja - toto uz je nosna stena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?