Menu Forum

Vybavenie 380V do bytu kvôli indukčnej doske

8. nov 2016  • 
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 dobry den, mate niekto skusenosti s vybavovanim 380v do bytu cez rozvodove stupacky? Dole na prizemi je hlavna skryna a v nej 380v. Co vsetko treba vybavit aby som dostala do bytu 380v koli indukcke? Elektroinstalaciu mam v byte uz urobenu a mozu sa nanu pripojit 3 fazy. za rady dakujem.
4. nov 2016 o 13:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
slabak
Registroval sa 27. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 457 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
slabak
Registroval sa 27. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 457 príspevkov.
 Aky je dovod ist do 380V dosky a nie 220V pokial tam nemas dovedeny kabel? Viem ze 220V maju problem s vykonom (asi nezapnes vsetky 4 platne naplno) ale neviem ci to stoji za tie peniaze a cas.

http://www.modrastrecha.sk/forum/kuchyna/indukcna-varna-doska-na-220v/
4. nov 2016 o 14:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tibo35
Registroval sa 2. novembra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 67 príspevkov. Okres Tvrdošín.
fotoportrét
fotoportrét
tibo35
Registroval sa 2. novembra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 67 príspevkov. Okres Tvrdošín.
 @dre ahoj je to tazka nahanacka po uradoch , da sa to v pohode. Projekt eletriky,ziadost zmena jednofazoveho na trojfazove .suhlas spravcu domu. Prajem pekny den. Kazdy povie vsak sa predavaju aj na 220 ale zivotnost kratka .treba ist na 380v
4. nov 2016 o 16:00  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 Takze, ak tomu rozumiem a pochopila som. Najprv ziadost na spravcu bytovky, potom treba vypracovat projekt privodu od hlavnej rozvodne po stupackach k bytu. Ziadost o zmenu na sse zmena pripojky na 3fazu. Nakoniec natiAhnut kabel od rozvodne ce,z stupacky a cakat na vymenu elektromeru.
4. nov 2016 o 18:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 @dre Ak sa dohodneme dajmetomu 2 susedia staci jeden projekt alebo pre kazdy byt zvlast. Dakujem
4. nov 2016 o 18:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 @tibo35 prosim Vas, kolko by to cca stalo? Dakujem
4. nov 2016 o 18:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vrajmantak
1
Registroval sa 8. marca 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 1544 príspevkov. 100 000 ľudze, okres Dunajská Streda.
fotoportrét
fotoportrét
vrajmantak
1
Registroval sa 8. marca 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 1544 príspevkov. 100 000 ľudze, okres Dunajská Streda.
 treba ohlasiť na elektrarne čo chceš a hotovo .a potiahnuť 4 žilovy kabel k isticovej skrinke v byte a hotovo , v tej plechovej skrini je 380v na každom poschodí ,len odbočky sa 1 fazove tak načo ten stres.
4. nov 2016 o 21:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tibo35
Registroval sa 2. novembra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 67 príspevkov. Okres Tvrdošín.
fotoportrét
fotoportrét
tibo35
Registroval sa 2. novembra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 67 príspevkov. Okres Tvrdošín.
 @dre ahoj je tazko povedat mi .lebo projekt to neviem na ktorom poschodi byvas lebo tie tri fazy su na prizemi. Ak do projektu nakreslite dva byty tak staci jeden projekt . A kabel si potom tahas sama .vrtas cez panel. A kabel min 4x10
4. nov 2016 o 22:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 @vrajmantak dakujem, to by bolo super a najjednoduchsie riesenie. Dufam ze bude stacit len ziadost na elektrarne a tie mi vymenia istic a elektromer. Od dosky uz mam natiahmuty kabel 5x4.
4. nov 2016 o 23:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
fotoportrét
fotoportrét
dre (36 r.)
Registrovala sa 5. júla 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 8 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Púchov.
 @dre resp istic si dam vymenit sama.
4. nov 2016 o 23:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
elektroinstalatermalacky
1
Registroval sa 20. októbra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 22 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Malacky.
  • Prestavujem dom
    okres Malacky
fotoportrét
fotoportrét
elektroinstalatermalacky
1
Registroval sa 20. októbra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 22 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Malacky.
  • Prestavujem dom
    okres Malacky
 V bytovke sú stupačkové svorkovnice na každom poschodí stačí si dat žiadost na elektrárne -zmena na 3tarifný elektromer. Potom si zožen firmu alebo nejakého elektrikára ktorí ti vymení istič natiahne do bytu nový 3 fázový kábel zapojí a z elektrárni dojdu vymenit elektromer.Nepotrebuješ nijaký projekt z kolegom sme robili prípravu na 3 fázové meranie v paneláku 4 vchody - 56 bytov z toho sme 17 pripájali na 3 fázove meranie . Ak máš nejaké otázky napíš mi OS rád poradím.
8. nov 2016 o 17:19  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
duzu
Registroval sa 16. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4646 príspevkov. Okres Brezno.
fotoportrét
fotoportrét
duzu
Registroval sa 16. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4646 príspevkov. Okres Brezno.
 @elektroinstalatermalacky len na pôvodnej inštalácii musí byť ešte voľná kapacita na požadovaný výkon, ak nie je musí sa robiť nový rozvod
8. nov 2016 o 18:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ajka_k (32 r.)
Registrovala sa 14. apríla 2011 na modrastrecha.cz. Pridala 119 príspevkov. Má 5 priateľov. Slovensko.
  • Už bývam v byte
    Slovensko
fotoportrét
fotoportrét
ajka_k (32 r.)
Registrovala sa 14. apríla 2011 na modrastrecha.cz. Pridala 119 príspevkov. Má 5 priateľov. Slovensko.
  • Už bývam v byte
    Slovensko
 @dre u nás je to nekonečný príbeh. .dali sme si ako dodávateľa spp (lacnejšie a chceli sme mat plyn a el.E od jedného dodavatela).Ak máte Sse/ZSE/VSE tak to bude jednoduchšie. Treba požiadať O trojfazovu pripojku od Sse/...Distribúcia, k tomu treba dokladovAT súhlas správcu, list vlastníctva a overený súhlas manzela/manželky že súhlasí s trojfazovu prípojkou (ak je list vlastníctva na oboch manželov a elektrika písaná na jedného z nich).Následne Ti príde shvalenie plus zmluva a faktúra na úhradu poplatku cca 80 eur.Potom treba požiadať O odplombovanie hlavného istica a potom im poslať revíznu správu od elektrikárA. Potom by to mali do 30 dní prísť zapojiť. U nás to celé trvá už cez 3 mesiace...aj preto,že máme iného dodavatwla a papierovacky navyše a aj preto že si všetci dávajú na čas a V SPP nevedia čo s tým. .. emoticon
8. nov 2016 o 19:12  •  už býva v byte  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
fugas20
2
Registroval sa 15. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 586 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trebišov.
  • Už bývam v byte
    okres Trebišov
fotoportrét
fotoportrét
fugas20
2
Registroval sa 15. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 586 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trebišov.
  • Už bývam v byte
    okres Trebišov
 Mame sklokeramiku tiez sa da napojit na 380. Mame ju napojenu na 220 a v pohode to zvlada akurat nevarime na vsetkych naraz ked pecieme v rure...
8. nov 2016 o 19:49  •  už býva v byte  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
elektroinstalatermalacky
1
Registroval sa 20. októbra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 22 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Malacky.
  • Prestavujem dom
    okres Malacky
fotoportrét
fotoportrét
elektroinstalatermalacky
1
Registroval sa 20. októbra 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 22 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Malacky.
  • Prestavujem dom
    okres Malacky
 @duzu
V bytovkách je na každom podlaží stupačková svorkovnica t.j. 3 fáze a jeden pe , každá bytovka je prívodom predymenzovaná, aj staré bytovky , ešte som sa nestretol z takým prípadom že by nebola kapacita. Jeden krat kedy som musel tahat z hlavného rozvádzača nový kábel bolo ked som robil prípojku v 2 podlažnej bytovke ktorá nemala stupačkové rozvody ale mala iba hlavný rozvádzač aj z elektromerom v suteréne.
8. nov 2016 o 21:07  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
duzu
Registroval sa 16. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4646 príspevkov. Okres Brezno.
fotoportrét
fotoportrét
duzu
Registroval sa 16. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4646 príspevkov. Okres Brezno.
 @elektroinstalatermalacky pokiaľ si dá 1 dvaja áno no u nás bola histéria každý chcel naraz celý vchod
8. nov 2016 o 22:06  • Odpovedz  •  Páči sa mi to

Reklama