Sprchový odtok v stene

Idem prerábať jadro v paneláku a chcela by som sprchový kút z odtokom v stene. Chcela by som sa spýtať, či to niekto v paneláku má a ak áno, tak aký vysoký máte sprchový stupienok? Za odpoveď veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
halooo...nikto nič??? :-(
Odpovedať
Nechapem a co ked je v stene, vsak ked das vanicku tak bude pod nou, ak chces murovat stupienok tak muruj kolko treba, co sa vlastne pytas?
Odpovedať
@sysell odtok v stene je pre bezvanickovy sprchovy kut ;-)
Odpovedať
Ja som daval samonosnu vanicku vysoku 16cm a aj to bolo ltt. Závisí od toho akk vysoko v stene mas odpad. Ak budes davat aj dlažbu tak ten 1,5 cm ti dosť pomôže.
Odpovedať
@babu28 Stupienok ti vyjde tak vysoko, ako najnižšie sa majstrovi podarí osadiť odtok do steny, vzhľadom na vývod odpadu zo stúpačky. Pokiaľ nie je stúpačka/odbočka plastová, tak vymeniť najprv tú a osadiť čo najnižšie.
Odpovedať
@wrzteq tak najdem sifon aky potrebudem a podla jeho konstrukcie zvolim stupienok plus daky sklon. Ak je raz odtok nad podlahou stupienok tam musi byt a inak nevidim na tom nic zle pokial nie si na voziku par cm stupienok je uplne nepodststny a z dizajnoveho hladiska sa mi to paci viac ako jed ziadny nie je.
Odpovedať
@babu28 Mame to a uz by som to nechcela... Lepsie sa cisti zlab pri stene na dlazke.
Odpovedať
vaničku určite nechcem a to, že tam bude ten stupienok, tak to som vedela. Zaujíma ma to len kvôli cene, pretože cenový rozdiel medzi odtokom do steny a žľabom je cca 100 eur. Chcela som len porovnať výšku tých stupienkov, či sa to za 100 eur oplatí a ak to niekto má, že aké majú skúsenosti. lubinkag veľmi si cením tvoj názor, určite to ovplyvnilo moje rozhodovanie a pojdem pravdepodobne do klasického žľabu. Ďakujem
Odpovedať
@babu28 Veru, aj ja davam teraz prerabat kupelnu a ideme do zlabu na podlahe. Tiez nechceme vanicku, ale chceme dat vymurovat sprchovy kut, tak aby obkladacky a podlaha spolu ladili.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyska zlabu v nizsom prevedeni je 67 - 90 mm, takze o trochu vyssi bude stupienok v kute.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?