Smrad z murovanej vanicky v sprche

mam problem.....bolo mi prerobene jadro s tim ,ze mam murovanu sprchovu vanicku.vychadza mi z nej smrad a aj viem preco.byt je na 5 z 8 poschodi a stale ak niekto splachne vodu,mne to vysaje vodu z sifonu vo vanicke,a preto mi prenika ten smrad.neviete mi niekto poradit co s tim????
Odpovedať
Profilova fotka
žiaľ, je to malý sifón a ťažká rada. Skúste pozrieť vetracie potrubie na streche, či nie je upchaté hniezdom, uhynutým vtákom. Kedy ste to boli vedeli skôr, dá sa pripojiť nasávací ventil na stúpačku, to sa teoreticky dá urobiť aj teraz, záleží aký máte prístup do jadra. Sú objímky na rúru, tam sa napojí ventil. Potom je primitívnay spôsob, sifón otvoriť, postaviť naň plnú fľašu vody aby bolo hrdlotesne ponorené. Po vysatí vody sa voda z fľaše uvolní a doplní hladinu. Je to len dočasné riešenie, neestetické, ale účinné.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
fuu , tak to nepotesi, ked clovek vrazi peniaze do prerabky a potom to takto dopadne :( my ideme teraz robit v kupelni sprchu vedla vane, a bojim sa ze ked sa vypusti vana tak mi vytecie voda cez sprchovu vanicku, pretoze je na trase medzi vanou a odpadom, a je nizsie ako vana. :( neviete poradit ?
Odpovedať
To je riziko panelákov. Nakoľko ako Ján spomenul určite máte malú výšku murovania a aj sifón. Voda ktorá by bránila prenikaniu zápachu tam chýba. Tak si len nato zvyknúť a pravidelne čistiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?