Rekonštrukcia bytového jadra v Trnave

Dobrý deň, Viete poradiť stavebnú firmu, ktorá robí rekonštrukcie bytových jadier v Trnave, s ktorou máte dobré skúsenosti ? Ďakujem.
Odpovedať
rekonstrukciu jadra si urobite aj svojpomocne, staci trochu sikovnosti
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 jASNE A potom sa budu cely zivot pozerat na to ako si to svojpomocne dokatuvali :D nie kazdy je totiz domaci majster
Odpovedať
Nedavaj si to robit firme,radsej si sama pozhanaj majstrov jednotlivo vyjde ta to lacnejsie.material si kupuj tiez sama v stavmate ti daju celkom slusne zlavy.len tak pre orientaciu ja teraz prerabam murar +obkladac 1580€,vodar 350€,elektrikar 560 bez namontovania vypinacov zasuviek a reviznej spravy.celkovo si mozes pripravit asi 4600€:-)
Odpovedať
To si troska prehnal nie ?, co konkretne prerabas... my ideme prerabat kupelnu + WC 261*184 rozmery.. ak si preratas ze murar berie cca 8eur/m, a obkladac 12eur/m tak to je o odst niysia suma ako si napisal
Odpovedať
Je to normalna cena v TT kolega prerabal bytove jadro robila mu to firma a platil cez 4000e
Odpovedať
Jadro komplet,sadrokartony kuchyna ,kupelna chodba,wc,obklady ,dlazba ,sanita,a hlavne material.ja som daval stavat obvodove mury a kde pojde voda z 10 ytongu a priecku zo 75 len to ta vyjde aj s lopidlom okolo 240€.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?