Prestavba umakartoveho jadra ?

vie niekto poradit ,alabo ma vlastne skusenosti s dobrou stavebnou firmou na prestavbu umakartoveho jadra na murovane popr.rigips v Poprade?
Odpovedať
Možno by bolo vhodnejšie, keby si otvorila diskusiu a nie otázku. Chceš to riešiť cez firmu? Aký máš strop, čo sa týka peňazí? Kamarát riešil takúto prestavbu pred pár rokmi a urobil to sám s pomocou otca a brata. Vyšlo ich to o dosť menej ako mali nacenené od firiem. Predsa len si pracuješ na svojom :-)
Odpovedať
Myslim si, ze by ste to mohli v pohode zvladnut aj sami. Nie je to nic takeho zloziteho a celkom fajn by ste usetrili, lebo podla mna by si firma dost vypytala. Spravis si to podla seba a usetrene peniaze mozes investovat do niecoho lepsieho alebo do toho co by sa este zislo. Rozmyslal by som aj takto, nie len vyhadzovat peniaze krizom krazom.
Odpovedať
Profilova fotka
Načo ti je preboha firma. Možno okrem elektrikára a vodára, teda ak by ste robili väčšie zásahy si myslím, že nebudete potrebovať nikoho a zvládnete to aj sami. Nie je to až taká rozsiahla a náročná prestavba čo by ste svojimi silami pomaly nezvládli a hlavne ušetríte tak dosť peňazí, čo nie je v tejto dobe na zahodenie ;-)
Odpovedať
Neviem naco sa k tomu vyjadrujete ked sa pyta na firmu asi uz je preto rozhodnuta. Nie kazdy vie vsetko a ma este aj cas si to robit. Ja som si dal spravit navrh v kupelnovom studiu potom si podla referencii zohnal kontakt na murarov. Trom som si to dal nacenit a potom som sa stym co sa mi najviac pozdaval dohodol. Treba sa dohodnut na cene za dielo a pravidelne radsej kontrolovat. Mne vychadzalo lepsie chodit do roboty a chlap to mal aj tak rychlejsie spravene ako ja a nemusel som kupovat ani ziadne naradie a mohol som sa skorej nastahovat
Odpovedať
Poznáme šikovnu partiu z Humenného a oni chodia prerábať byty v Prešove aj Poprade.Skuste zavolať.Určite budete spokojná.Mob-0940374183 Hudák
Odpovedať
Podobne hladam niekoho na prerobenie bytoveho jadra v Kosiciach.
Odpovedať
ale vy píšete, že si to má sama urobiť, ale nie každý vie založiť sadrokartón, urobiť rozvody, založiť sanitu a obkladačky, špárovačka. Neviem možno dakto sa sám pustí do toho ale niekto to sám neviem. No ja na jej mieste by som sa skôr dohodol so živnostníkom bez dpháčky...
Odpovedať
Pre tubletsky....si myslíš že naozaj by zvládli svojpomocne jadro??? Nie je to až také jednoduché ako si písal...pretože potrebuješ vedieť aj k materiálu /Ytong, sdk/ čo k tomu ešte potrebujú..k SDK uťahovačku min. ak z YPORU hladítka, pílu na Ypor atď...a iný pomocný materiál, ktorý bude po stavbe na dve veci... ;-) :-)
Odpovedať
Prosím vás, ak poznáte dakoho spoľahlivého na prerobenie bytového jadra v Žiline, potešil by ma kontakt. Ďakujem. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?