Prerábka bytového jadra a kuchyne - dispozičné riešenie

Dobrý deň, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc. Ideme búrať staré bytové jadro a spolu s ním robíme aj novú kuchynskú linku, takže sa budú meniť aj všetky rozvody v kuchyni. Chceli by sme poradiť ako to dispozične riešiť. Rozmýšľame nad tým, či neexistuje nejaké lepšie rozvrhnutie od toho čo máme teraz. WC chceme mať samostatne a radi by sme sa vyhli búraniu priečky medzi kuchyňou a izbou, je to nosná stena. V kúpeľni chceme vaňu. Skúšali sme dačo pokresliť, ale vždy nám vyšla úzka dlhá kuchyňa. Ďakujem.
Odpovedať
priecka medzi kuchynou a obyvackou je nosna? neverim... ako osadili panyly na 10 cm priecku??
Odpovedať
Pokial nevyburas do priecky aspon dvere tak sa z miesta nepohnes...fakt je ze pri tomto usporiadani vela moznosti nemas
Odpovedať
Dakujem za postrehy. Ta priecka medzi kuchynou a obyvackou je siroka cca 18 cm, ina priecka v byte je okolo 9 cm, takze asi bude nosna :( Problem je, ze my mame z druhej strany priecky obyvacky a kuchyne zriadenu pracovnu, cize pracovnu mame spolu s obyvackou. Preto by som sa rada tomu vyburaniu vyhla.
Odpovedať
My máme rovnaký byt. Z kuchyne však máme dvere do obývačky a z obývačky do chodby. Čiže sa momentálne môžeme do obývačky dostať dvomi dverami. My ideme kúpeľňu zväčšiť tak, že zrušíme uličku do kuchyne. Bude veľká kuchyňa /do ktorej budeme chodiť cez obývačku/, aj veľká kúpeľňa. Zároveň máme problém s pachmi z kuchyne. Pri varení aj keď je pustený digestor, napáchli nám bundy na vešiakoch v chodbe. Zamúraním uličky dúfame, že sa vyrieši aj toto a nepôjde toľko pachov do celého bytu. Na obývačke totiž nemáme ani jedny dvere - len otvory.
Odpovedať
čo takto ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?