"Neviditelne" revizne dvierka do sachty

Ahojte. Neviete mi prosim poradit, ako by sa dali riesit dvierka do sachty v bytovom jadre aby ich bolo co najmenej vidiet? Viem ze sa daju zohnat take pod obklad, problem je ale v tom, ze na tej stene nie je obklad, ale fasada + malovka. Nie som si teda isty, ci sa na tie podobkladove da natiahnut a nasledne vymalovat fasada, alebo to radsej riesit nejak inak. Dakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@madmat33 ja som to mal na byvalom byte spravene z tenkeho sololitu 3-4mm vyrezane v rohoh nalepene tenke liesky (tusim zo cepel zo zalamovacieho noza co som mal po ruke) a v otvore som mal v rohoch nalepene magnety.. pekne to zapadlo do seba.. jasne trochu do bolo vidiet ale asi menej ako nejake plastove dvierka... je to na tom ako sa s tym vyhras... alebo co si vymyslis :)
Odpovedať
ja mam SDK http://bit.ly/2d866i6
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme na celú senu dali roletu - keď prišli niečo robiť, venedeli si to vynachváliť (viď album: http://www.modrastrecha.sk/blog/btus/...)
Odpovedať
@madmat33 da sa na to malovat, cokolvek, nemusis to iba obkladat samozrejme, je to vlastne SDK ci uz zeleny alebo cerveny, aky si zvolis http://www.produkt-sk.sk/components/c...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?