Koľko vás stála prerábka kúpeľne a wc?

Profilova fotka
V novom roku sa chystáme na rekonštrukciu kúpeľne a wc. Začínam chytať paniku, ako to zvládneme aj časovo aj finančne aj psychicky 8-( . Preto uvítam všetky rady, aj info koľko vás čo stálo, čo všetko je potrebné kúpiť,koľko sa platí za prácu robotníkom a budem rada ak sa pochválite a pošlete fotečky svojej kúpelky aj wc. ;-)
Odpovedať
pozri môj fotoblog maš tam zopar jadier :-p
Odpovedať
Profilova fotka
k rekonstrukcii Ti moc rad nedam, lebo nemam patricne skusenosti. Akurat si vybavte s dostatocnou casovou rezervou, u koho sa budete sprchovat a chodit na wc ked nebudete mat kupelnu funkcnu. A pochvalim sa nasou novou kupelnou a wc :) http://www.modrastrecha.sk/blog/milot...
Odpovedať
Nase wecka a kupelnu ako aj sprchovaci kut v suterene (aby sme sa mali kde sprchovat, ked sa prerabala kupelna) robil svokor (btw je z LE, takze ak budes chciet kontakt, posuniem ti na neho a svagra, robia vsetko cez murovanie, obkladanie, sadrokarton atd, svokor ma prax 40 rokov a je v LE vyhladavany, ale to zas nechcem robit reklamu, skor konstatujem). Vsetko zalezi od toho, aky si vyberies obklad, sanitu, baterie. A samozrejme od rozmerov kupelne.Detto wc. Pozri si nasu kupelnu a wecka a cenu za material, kedze pracu robil svokor s mojim manzelom, ti mozem poslat do IP. Isli sme takou strednou cestou, ziadny luxus, ale zas ani uplne najlacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@miskovamaminka Ahoj, vobec sa nemusis bat, nie je to az taka velka tragedia. I ked nikdy nevies, akym neplanovanym nastraham budes musiet celit (to plati aj pre nas realizatorov). Na FB mame popisane nejake clanocky, ze co robit pred rekonstrukciou. A ako prebieha rekonstrukcia mame ukazane v nasom MS profile, pozri si fotky. Drzim palce a zelam pevne nervy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mame kupelnu spolu s wc, robili sme komplet prerabku, vanu sme menili namiesto sprch, kuta, dali sme tam aj podlahovku, kupelna ma rozmer 1,4m x 3,8m cca a spolu s materialom aj pracou (obkladača) nás vyšla na 2.700 eur.
Odpovedať
prerábku sme riešili nasledovne, sadla som si za internet a vyhľadala cca 18-20 firiem aj cez bazoš živnostníkov aj cez aaadopyt, rozposlala som im svoje požiadavky a podľa toho ako mi prichádzali emaili a ich ponuky sme sa rozhodovali koho sme zavolali na obhliadku a na základe prístupu a konečnej ceny sme sa rozhodli pre danú firmu. Neľutovali sme boli sme nad mieru spokojní. Katarína
Odpovedať
komplet prerábka kúpelne a wc v 3izbovom panelakovom byte (murované jadro, nové el.rozvody no proste komplet.) ma vyšla 2500E svojpomocne všetko som si spravil sám cca 3 tyždne keďže som sa nemal kam ponáhľať a robil som to popri práci
Odpovedať
Katka, ak to nie je tajné, akú partiu si na koniec zvolila? dik.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme prerabali stare bytove jadro teraz v decembri v dvojizbovom byte. Samozrejme pobehajte vela obchodov, ceny a aj výber sa dosť lisia.trvalo nám to vyše tyzdna.v pondelok začali a o tyzden vo štvrtok skončili.mame komplet novú elektriku, vodu všetko.neviem ako iní ale my sme sa vysťahovali, v byte sa nedalo vôbec existovať.nehovorim len o wc ale aj o veľmi vysokej prasnosti. Všetko si pozakryvajte, ten sprosty prach sa dostane naozaj všade. Nás to vyšlo nejakých pod 4000. Bola to stavba na kľúč .... Ale velikanska spokojnost :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?