Gresova dlazba na stene za vanou

Zdravim, chceli by sme dat na stenu za vanu gresovu dlazbu v imitacii dreva - dlazbu preto, lebo obkladov v danom vzore je strasne malo, takze sa neda takmer nic vybrat. Moja otazka je, ci sa obkladanie obkladom a dlazbou, resp. cely technologicky postup v niecom lisi a ci je to vobec dobry napad. Podklad na danej stene je sadrokarton natrety hydroizolaciou. Dakujem
Odpovedať
@matej_chrenko postup ako bezny obklad. Na vrtanie dier budete potrebovat speci. Vrtak.
Odpovedať
@matej_chrenko vsetky obklady na fotke su gresove.
Odpovedať
@matej_chrenko ja mám celu kúpeľňu obloženú gresovou dlažbou a v pohode
Odpovedať
My mame tiež gres aj na stenách 1cm hruby. Je pravda že obkladaci to nemajú radi lebo sa viac narobia s tým ale problém je že nie každý výrobca vyrába obklad aj dlažbu v rovnakých vzorcoch a sériách.
Odpovedať
@matej_chrenko tiez mam na obkladanie stien pouzite gélové dlažby. Obkladaci z toho neboli nadšení. Vyvrtas dve diery pre vodovodné batérie a vrták je tupý na zahodenie. No a najväčší problém bol so zariezanim tam kde bolo treba rezať kotucom. V mojom prípade sa dosť stiepali okraje glazury.
Odpovedať
@mato86 je to pravda a obkladaci za pracu s gresom beru prehnane peniaze. Gres je samozrejme kvalitnejsi.
Odpovedať
@robo91 ako moze byt vrtak po dvoch dierach na zahodenie? Bud nevedeli vrtat, alebo pouzivaju smejdy koli cene. Ja som celu kupelnu oblozil gressom a ziadny problem s vrtanim a rezanim som nemal. Staci vediet ako na to a mat kvalitne profi nastroje a stroje, nic viac.
Odpovedať
@profistavbari diky za foto, vypada to super, presne taky vzor dreva ideme davat. Inak lepidlo Den Braven C2TES1 je na to ok? Este zvazujem, ze to budeme davat na rybinu (podobne ako parkety ked sa kladu)
Odpovedať
@robo91 vdaka, nastastie tam vela vrtania nebude, bude to zadna stena za vanou, tam sa asi vrtat nebude nic a oblozenie zpredu na vani - flexkou bude treba riesit asi len otvor na revizne dvierka
Odpovedať
@matej_chrenko toto bolo lepene presne na lepidlo o ktorom pisete 😉
Odpovedať
@matej_chrenko vkusnejsie je nechat spodnu obkladacku na silicon ako je na foto😉 ale to je na vas.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?