Elektroinštalatér a obkladač pre okolie TT?

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nepoznáte resp. nemáte referencie na šikovného elektroinštalatéra na výmenu elektriny v celom byte a odporúčanie na obkladača? ďakujem. Ide o prerábku bytu.
Odpovedať
ahoj úplne super firma je RENOVUM s.r.o mne robili celý byt za 2 týždne boli hotoví super kvalita ,výborná cena ja som dostala na nich odporučenie od viacerích ľudí.sú to profíci
Odpovedať
Mozem sa opytat, co znamena dobra cena a priblizne co zahrnovala, nakolko mi ideme prerabat cely byt a nevieme kvoli cene ci to riesit cez firmu alebo jednotlivych zivnostnikov, resp. remeselnikov?
Odpovedať
Moja sestra prerábala cez živnostníkov ,najskôr chodila pyšná že zohnala elektrikára ,ktorý jej spraví elektroinštaláciu v byte za 900 EUR keď elektrikár dorobil zistila,že v cene nie je zapucovanie drážok,tak začala zháňať murára ale každý kdo to videl tak sa zhrozil že tak dorasovaný byt nevidel a nechcel to robiť až konečne po 3 týždňoch našla murára ktorý jej to zapucoval za 1300 EUR.Týmto to ale neskončilo kúpeľku jej vybúral priateľ potom prišiel vodár ten spravil vodoinštaláciu batériu pekne do stredu vane lenže potom prišiel obkladač ten na stenu nahádzal 5cm malty aby vyrovnal stenu a batéria nebola už v strede ale o 7 cm posunutá tak volala vodára aby jej to prerobil,ten povedal,že nemá čas a že by si musela za to zaplatiť 250 EUR Nechcem ani len pomyslieť ako by riešila reklamáciu.Nás elektrika vyšla komplet 1867 EUR a kúpeľka s WC s dlažbou na chodbe a v kuchynia nejakými búračkami priečok 3650 EUR. Treba zvážiť či to stojí za to alebo nie.
Odpovedať
Caute, aj ja hladam solidnu firmu v tt na prerabku WC + kupelne v bauringu - murovane jadro. Potrebovala by som elektrikara, vodara a obkladaca, najlepsie vsetci z jednej firmy keby boli. A samozrejme, vsetko na papieri a vyfakturovane aby som mala. Dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@kiknemala sa dat oklamat a773
Odpovedať
@strechamodra nemala sa dat oklamat
Odpovedať
Ja robim komplet rekonstrukcie pri záujme poslem foto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?