Dve toalety v 3-izbovom byte. Je to zbytočný luxus?

Zdravim, rada by som poznala vas nazor na to, ci 2 toalety v 3-izb. byte (2 dospeli, 2 male deti) je zbytocny luxus, alebo naopak prakticke riesenie. Jedno wc by bolo samostatne a druhe v kupelni. Ak by sme to tak urobili, tak by sa nam ale do kupelne nezmestila vana, takze by sme dali sprch. kut s vyssou vanickou, aby sa deti mali kde poclapkat. Ako by ste to riesili vy ?
Odpovedať
@zofka u nas sa dva zachody uzivia, aj ked sme len 2 dospeli a 1 dieta :-D je zakon schvalnosti, ze maly musi na zachod zrovna vtedy, ked tam sedi velky 8-( ak detom nebude chybat vana, tak by som do toho sla.
Odpovedať
@zofka presne ako pises by som to spravil. svkele riesenie a luxus to nie je to uz trochu vyssi standart.
Odpovedať
Profilova fotka
@zofka tiez si myslim ze ci velky dom, alebo 3-izbovy byt, skor zalezi na tom kolko ludi tam byva a na 4-clennu rodinu je jedna toaleta tak-tak, uzivia sa aj 2. u rodicov v dome mame len jednu, ale akó na potvoru tam vzdy ked najviac potrebujem niekto sedi
Odpovedať
@zofka ak sa dá a priestor to dovolí tak som za dve-my sme traja a veru by sa niekedy zišli dve :-D
Odpovedať
ja som tiez za dve toalety, u nas je to tak, ze mame miesto len pre jednu a ked si tam chce ist niekto sadnut na dlhsie, tak sa opyta vsetkych clenov ci ich nahodou nebude blokovat:-) keby boli toalety dve, tak je po probleme
Odpovedať
ja tiez nad tym uvazujem ze take nieco urobime. Mame skoro 9metrov kupelnu tak miesto tam niekde najdeme. Uvidime ako sa to bude dat zrealizovat co najcistejsie. Jedna z veci ktora mi trochu vadi je to ze v kupelni z toho asi bude vacsi zapach ako ked je wc vo vedlajsej miestnosti.
Odpovedať
@zofka my to mame presne tak ako uvazujes, 4 izbovy byt, 113m2, dvaja dospeli, jedno velke, jedno male dieta, jedno wcko samostatne, jedno wcko v kupelni. Sprchovy kut s vanickou 100 krat 100 cm. Na vanu mame predpripravu, kebyze nahodou zistime, ze ju strasne surne potrebujeme, tak ju nahodime. Ale zmesti sa nam tam maximalne 150 na 90, takze uvidime, ci ju nakoniec niekedy budeme davat. Urcite 2 wc odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak máš na to priestor určite 2, my sme 3 členná rodina a hlavne ráno by sa zišli 2. V domčeku už budú 2 jedno samostatné a jedno v kúpeľni
Odpovedať
Profilova fotka
konečne sa presadzujú logické a praktické riešenia. Zdravému človeku sprcha stačí, chorý a starý ju potrebuje a plávať sa vo vani aj tak nedá. Pri použití WC spršky je v oddelenom WC aj voda miesto umyvadla.
Odpovedať
velmi pekne dakujem, pomohli ste mi sa uistit, ze nejde len o moj rozmar :-)
Odpovedať
ano, žofka, jednoznačne, dve wc sa uživia
Odpovedať
zofka, urcite neide o rozmar. My mame tiez 3-izbovy byt a jedno samostatne WC ( tam je aj pracka a susicka ) a jedno vo velkej kupelke - mame aj vanu aj sprchu, ale keby to priestor neumoznoval, urcite by som chcela 2 WC a radsej by som obetovala vanu... sme 2 dospeli, jedno male dieta a dalsie na ceste - a 2 WCka sa u nas teda v pohode uzivia... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tiez si myslim, ze 2 WC pri 4 ludoch su ok, ziaden luxus to nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je to len trocha možné, rozhodne 2 wc. Bývali sme v byte 4 dospelí (pôvodne 2 plus 2deti), bol to stres, hlavne ráno. Ďalší veľký problém bolo 1 umývadlo (3baby). V domčeku to bolo prvé na čom sme v projekte trvali :). Myslím že bez vane sa prežiť dá. Detičky sú malé iba chvíľu.
Odpovedať
Profilova fotka
No veru my sme boli len dvaja v byte s malym a ked sme prisli napriklad z mesta, vzdy sme sa rozbehli kazdy rovno na svoje WC, alebo rano......boli sme radi ze nemusime cakat. teraz sme sa prestahovali, mame len jedno a veru nam to druhe chyba, bolo to pohodlne nemusiet cakat jeden na druheho, tak uz o tyzden si ideme natiahnut druhe, veru nie je to ziaden luxus , mat druhe WC
Odpovedať
tiez si myslim, ze na tom druhom wc nebude usadeny prach... :-) dakujem za nazory
Odpovedať
Ak je priestor na dve wc, tak smelo do toho :). Tam nie je co stratit len získať.
Odpovedať
Profilova fotka
kdyz to pujde, tak jsem take pro 2 wc,.. ale je pravda, ze me by vana chybela :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?