Co s tym?

Po starych obkladackach nam zostal taky poter na stene (to tmavosede na fotkach) , potrebujeme to dat dole ked chceme na stenu davat nove obkladacky (od podlahy az skoro po strop)? Potrebovala by som vediet cim to dat dole popripade ked to drzi jak hrom ci to mame dat dole? A ci v miestach kde budu tie obkladacky mozme dat kleber (na vyrovnanie) a nan sietku a potom az tie obkladacky? Dakujeme za rady :)
Odpovedať
Z fotky nevidiet ako je to velmi krivé a kolko treba vyrovnávať. Ak to nie je také strašné tak použiť nejakú kvalitnú penetráciu a flexi lepidlo a môžte lepiť aj bez sieťky(za predpokladu že stena nepraská, lebo budú praskať špáry). Lepte s hladítkom s väčším zubom aby ste mali možnosť eliminovať nejaké tie nerovnosti
Odpovedať
Profilova fotka
nechala by som na zvazeni obkladaca, co s tym... nasi si napr. steny vyrovnavali sami pred obkladanim, aj ked sme mali novostavbu,ale nejake nerovnosti boli.. toto je ale horsie, treba sa ich spytat, co preferuju oni a pripadne nech si to aj pripravia ako potrebuju... urcite sa to ale musi vyrovnat..
Odpovedať
buracie kladivo a dajte to az na panel.
Odpovedať
Ahoj je na to v stavebninach dostat taky hobel doska a z druhej strany su tam hrube plechy na zosuchanie stareho leidla pri prerabke som mal podobny problem za 10minut to zbrusis pekne do hladka
Odpovedať
na lepidla je hobel ako pise filipe1 ale s hrubym brusnym povchom (niečo ako nalepeny šmirgel), ten plechový tvrdému lepidlu neodolá (je na brúsenie polystyrénu ak myslíme rovnaký).
Odpovedať
presne toto zostalo aj nam po vyburani starych kachliciek, pouzil som buracie kladivo a vyburali sme to az na panel, potom sa koli zlemu stavu panela musela dat omietka, az na to pojde stierka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?