Čím vyrovnať podlahu a steny pri výmene dlažby a obkladu?

Prosím vie mi niekto poradiť čím najlepšie vyrovnať podlahu a steny v kúpeľni, keď dám dole starý obklad a dlažbu? Prosím aj o alternatívu, keď je podlaha dosť krivá a keď budú iba nerovnosti po odstránení dlažby. A je potrebné natrieť aj hydroizoláciou?
Odpovedať
Profilova fotka
steny penetrák sieťka penetrák podlaha penetrá betón/nivelák (poľa hrúbky) izolácia na cementovej báze
Odpovedať
Ak je na fotkach panel - naco tam davat sietku ???? Na porobeton O.K....ale naco na panel????.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
sietka zabrani opetovnemu popukaniu na panelovych spojoch napriklad na plafonoch vidiet kde sa spaja panel, moze nastat situacia ze sused si po vas zacne prerabat byt a burat a tie otrasi vam mozu opetovne popukat novu omierku ked tam nebude sietka stary panel moze byt uz nasiaknuty bohvie cim a casom by tiez mohla vzniknut puklina moj nazor dat sietku do celeho bytu co ma vinde asi 100euro je lacnejsie ako mat neskvor vyssie naklady a starosti dal by som aj do kupelne ta je najdrahsia polozka
Odpovedať
Profilova fotka
V panelákoch ci už starších rokoch 1975 až 1990 by som sietky dával . dnešná technológia je v popredí. Flexibilné lepidlo. Na podlahu ak je kriva dal by som nyvelizacku. A kúpeľňu by som odporúčal dat hydroizolaciu.hlavne pri priamych stykoch z vodou . čiže vaňa,sprcha. kút, umývadlo.zabrani sa presakom do muriva.(ak treba viem poradiť viac)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?