4i Prazsky byt KE - Poradte prerabku

Dobry vecer, chcel by som sa spytat ci tu niekto riesil prerabku takehoto 4i prazskeho bytu. Jedna sa o typ T08B 411.1 http://www.akebyty.sk/byt/T08B4111#.V... Momentalne mame prerobene kompletne jadro kde je uzavrety prechod do kuchyne cez kupelnu, ale mam stale pocit, ze tento chodbovy priestor je nevyuzity, kupelna mala a to iste plati o kuchyni s obyvackou ktoru si myslim, ze by otvorenie zvacsilo. Taktiez som uvazoval o zruseni casti logie (ma 6m na dlzku a 1,33na sirku) a vytvoril tak dalsi priestor. Stale by nam z logie ostalo okolo 4m takze problem by to nebol. Viete niekto poradit alebo poslat nejaky odkaz na foto kde uz niekto takyto byt riesil? Zatial som vsade videl iba 3i z casti podobne ale myslim, ze tie su rozdielne vo velkosti izieb. Dakujem velmi pekne za kazdu radu. Prilozena foto je aktualny podorys bytu. Matus
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak skoro tento má švagrík na Furči, akurát tam, kde máš vchod(čierna šípka), tam ešte majú predsieň, takže dvere do izby 12,8 m sú odtiaľ. Kúpeľňa s weckom sú spojené, predpokladám, že tým pádom je kuchyňa posunutá viac dovnútra. Izba 8,7m je tým pádom prechodovou do spálne, slúži ako pracovňa. Kuchyňu majú do U, stena do obývačky je zrušená, je tam vlastne linka. Celkom v pohode, len tá kúpeľňa spojená s WC sa mi zdá veľmi nepraktická.
Odpovedať
Dakujem za reakciu :) Predpokladam, ze maju tento o cosi vacsi byt http://www.akebyty.sk/byt/T08B4012#.V... 88m2 No prave to riesim ci vytiahnut kupelnu s WC na chodbu a tym padom mat spojene WC a kupelnu. Riesil som aj pripadne otocit WC na chodbu a potiahnut kupelnu o tu cast kde bolo WC ale podla toho co som tu cital tak by bol problem so spadovanim a trebalo by to zdvihnut a tym vytvorit schod co zatial moc riesit nechcem, takze sa skor pripajam tem moznosti vytiahnut kupelnu s wc na chodbu a spojit ich dokopy a predelit wc zastenou. S tou kuchynou som to myslel podobne. Momentalne to mame ako na obrazku, bolo to ako provizorne docasne riesenie a potrebujeme nieco vacsie. Premyslal som, ze bud to L a potiahnut ju pozdlz steny k oknu alebo U.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?