Možnosti prekrytia väčšieho bazéna

Profilova fotka
Zdravím. Zaujímajú ma alternatívy prekrytia bazénov, s ktorými máte skúsenosti. Také, ktoré plnia svoj účel aj pri zazimovaní, ale nezbankrotovali ste pri nich. My sa obzeráme zatiaľ a vyberáme, ale teda hneď prvé prekrytie (tá celá posuvná časť, ako keby terasa) nám vyrazilo dych. Pri rozmere bazéna 10x5 (kludne sa vyjadrite aj k veľkosti) sme čakali sumu niekde do 1o.ooo€. Suma prišla a tadaaa je to 27.ooo :D Takže sem s vašimi radami prosím :) bazén bude vyzerať približne ako na fotkách.. čiže najskôr pôjde 2m hĺbka asi že 30cm, potom 4m hĺbka 1,50m a zvyšné 4m chceme hĺbku 2m.
Odpovedať
@bambiluna Pri takom peknom bazene sa moc setrit neda. Ja by som obmuroval tak do metra, nakupil najlacnejsie fixne okna a nejake dvere na vetranie a vchod. Na vrch by som dal lexan. No aj tak vcelku pochybujem nad cenou do 10 000. Inak uz len nechal vyrobit namieru z profilov ale tam tu cenu uz poznate :-)
Odpovedať
neviem kde ste si dali nacenovat a ci to bolo klasicke prestresenie. Mam tu cennik alukov-u (rozhodne nepatria medzi najlacnejsich) a prestresenie ako je na obrazku (typ Corona), pri rozmere 10,6 x 5,5 x 1,0, vypln ciry polykarbonat, farba profilov podla RAL, 1x bocny vstup do zastresenia. Malo by to stat 13800 s DPH a bez montaze (minulorocne ceny). Pritom toto je jedno z tych drahsich zastreseni. Akurat teraz ale pozeram, ze vy koli tej plytkej casti budete potrebovat vyssie zastresenie, ale ani tam sa na 27000 nedostanete ani omylom.
Odpovedať
Profilova fotka
@harso no ono neviem, či som sa vyjadrila správne, a vlastne mala som v pláne dať sem aj fotku toho prestrešenia
Odpovedať
@bambiluna zda sa mi ta cena prehnana. Neviem kto robil CP, oslovte viacerych moznych dodavatelov. Nam drevenu terasu robila firma Fimlux, boli sme spokojni aj s prevedenim aj cenou. Neviem vsak, ci robia aj posuvne systemy, vyskusaj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@bambiluna ako ste to nakoniec vyriesili?
Odpovedať
Závidím Vám..
Odpovedať
@bambiluna daj si urobiť dielenskú výrobnú dokumentáciu, podľa toho zadajte firmám, potom oslovte firmy, čo robia terasy resp.oklady a dajte si to obložiť... lacnejšie to asi nepôjde
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?