Aký obklad bazéna zvoliť?

Čauko , som tu nový takže vás zdravím všetkých :) Teraz k otázke, mali sme mať vykopaný bazén už v lete ale kvôli nejakým nečakaným problémom sa nám ho podarí dokopať tak za 2 týždne. A chcem sa teraz spýtať, nakoľko ide zima, čo mám robiť s tou dierou. Dať to spraviť teraz pred zimou, alebo tú dieru len zazimovať nejako a dorobiť ho po zime. A ešte aký obklad mám na bazén zvoliť podľa vás ? Ide my o to nech to vydrží aspoň kým sa poberiem na druhý svet.
Odpovedať
@lukas39 čo myslíš pod pojmom: " Dať to spraviť teraz pred zimou" ? Aký bazén? Ja by som to asi nechal na jar.
Odpovedať
@lukas39 ??? No moj sprosty sedliacky rozum hovori: ak vykopat pred zimou tak to neako poistit. Ak nebodaj v zime bude snezit potom sa to bude topit. Na jar dobru dazde..co spravi premocena zem? Zosype sa. Takze ja by som to nechala na jar. Cim oblozit? Ak obkladat tak jedine Obkladom😂😊😂ale ja by som to nechcela. Nepaci sa mi to ale to je vec vkusu.
Odpovedať
sneh aj ked napada a roztopi sa, tak to nakoniec tak ci tak vsiakne. Dolezite je zabezpecit aby sa ti hlina do jamy nezosunula. Tak bud das pazdenie, alebo vykopes skoro na jar A neviem co myslis tym obkladom. Ak okolo bazene tak lepsie a krajsie ako obklad kamenny koberec. Ak teleso bazena, tak dnes su lepsie a bezudrzbove varianty ako obkladacky v bazene.
Odpovedať
Profilova fotka
Vybetonuj teraz a po zime oblozis aspon pri topiacom sa snehu sadne zemina okolo
Odpovedať
Presne o to mi ide aby sa tá hlina nezosypala cez zimu a bude celá práca v kýbli. @zita19 čo myslíš tým pazdením ? no možno to zabetónovať už teraz nie je zlý nápad ale ako som písal, jama bude až budúci týžddeň a neviem aké bude počasie, celé ze to je sakra.
Odpovedať
@lukas39 to su take dosky, ktorými sa zabezpecuje vykop aby sa hlina nezosypavala
Odpovedať
len teraz či je múdrejšie to narýchlo zabetónovať alebo iba obložiť doskami, aby to hneď nezmoklo pri tomto počasí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?