Deka na vonkajsie pouzitie

Poradite mi, prosim, kde kupim deku na rozlozenie vonku? Pozeram plazove deky a vsetko fleecove, to sa uz neda nikde kupit normalne deka?
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 minulý rok som kúpil super plážovú deku v lidli a nebola ani drahá a je super. Treba aj tam pozrieť 8-)
Odpovedať
@hoblinka13 ja mám tiež tú lidl - ma spodnú vrstvu z hliníkovej fólie a vrchná časť je táka tkaná, pevná... deka sa neperie a dá sa zložiť do spratného balíčka z pruhom na rameno a uškami.
Odpovedať
@hoblinka13 ak myslis tie take tazke komunisticke co po case pustali chlpy, tak asi nie... Nastastie mam hektarove frote osusky, tie su na letne vylihovanie najlepsie. Ale kupit osusku vacsiu ako 65 na 130 je riadna fuska, mne sa podarilo v Lidli pred rokmi kupit 90x140 a z Talianska som doviezla 140x200
Odpovedať
@pavol_v boli,ale nestihla som ich. tie su paradne,to je pravda @katarinaina lenze tu uz nezozeniem,mna skor zaujima celorocne,kde viem kupit taku deku
Odpovedať
Profilova fotka
este sa da zohnat, skus si mrknut na favi, jysk, asko, tedy, pepco :) lacnejsie asi nezozenies iba tu :)
Odpovedať
@hoblinka13 Neviem, aká je podľa teba "normálna" deka, ale ak chceš takú, ktorá má na spodku nepremokavú vrstvu, tak tá sa volá pikniková deka a majú ju kdekoľvek. Treba len hľadať: https://piknikove-deky.heureka.sk/f:p...
Odpovedať
ako tie klasicke deky z pred 15 rokov, take podla mna uz nenajdes, ale tak je to len deka, tak je jedno podla mna aka bude, pouzijes, operies vysusis a ides dalej ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinaina presne tu mam aj ja a je super! ;-) :-)
Odpovedať
@maros_get vsade su fleecove. pobehala som obchody, sportove potreby, pepco, favi mam napozerane. @jacks101 hladam nieco ako bolo v lidli,tusim bavlna je zvrchu. Trochu vyprasis a ides. Nic sa tam nezachytava @chrobak7 ide mi o vrch,spodok mi je jedno. vsetky piknikove su fleecove alebo co je to za material.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ti uz ostava len pockat na ten lidl @hoblinka13.
Odpovedať
Profilova fotka
Na tych dekach zdaleka nie je fleece, ale obyc tkanina alebo softshell, ak nevies z coho konretne ma byt vrch jasne, ze to nemas sancu najst.
Odpovedať
@hoblinka13 Iba niektoré piknikové deky majú povrch z flaušu (to je po slovensky fleece, alebo tiež flís). Väčšina je z iného tkaného textilu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Suhlasim s chrobakom, nie vsetko je z fleecu, skor len interierove deky, nevidel som este piknikovu deku z tejto latky. Ako pisal riado, tkanina alebo softshell, naco konkretne to hladas? Ak to ma byt kupaliskova kup si take nejake pletene lehatko s makkeho plastu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako píšu, flísové sú vačšinou len interiérové deky, piknikovú, záhradnú, plážovú, kúpiš barz kde.
Odpovedať
@dalileos ale uz zo mna nerobte debila :-D co som presla vsetko bol polar fleece a to nie je dobry material na vonkajsiu deku. https://www.sportisimo.sk/spokey/picn... No nic vystriehnem buduci rok lidl a nakupim tam,lebo vidim,ze rovnaky vrchny material nie je mozne najst.
Odpovedať
@riado8787 je to polar fleece a vsetko sa v tom zachytava
Odpovedať
@hoblinka13 dnes som bola v Lidli, mali aj piknikove aj plazove deky s takym platenym povrchom
Odpovedať
V jysku maju isto aj tkane bavlnene. Popripade pozri prehoz na postel 😁
Odpovedať
Dovolenkove osusky su podla mna nalôjepsie, no ak to treba kupit tie hrubsie, inak o vobec ani nesaje alen o pusta chlpi. My sme pre rokmi kupili v lidli take tie vonkajsie deky aj v vankusom pod hlavu. a drzia dodnes
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?