Celoročná vírivka NetSpa Octopus

Ahojte, má niekto tento typ vírivky? Je to vírivka, ktorá má steny z penových panelov hr. 13cm, čiže žiaden laminát ale zase ani nafukovacia. Nenašla som som žiadne recenzie a dosť ma zaujala, tak budem rada za každú skúsenosť.
Odpovedať
@stanka_s co od toho akoze ocakavas?
Odpovedať
@jozefsv zaujíma má skúsenosť majiteľov tejto vírivky.
Odpovedať
je to to iste co za 400-500 euro akurat ze to ma lepsi obal aby to vraj vydrzalo zimu. neviem ako tam je chranene cerpadlo proti mrazu, malo by to cyklovat raz za cas aby nezamrzlo. pytal som sa skor co od toho ocakavate lebo na ziadnu masaz to nie je.
Odpovedať
@jozefsv masáž nepotrebujem, stačí mi teplá voda, ktorá sa dá využiť od jari do jesene. Blízko máme wellnes, takže toto len taký domáci relax po práci. Manžel chce klasiku - laminát, ja zisťujem alternatívy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Chcela by som aktualizovať tento príspevok. Má niekto osobnú skúsenosť? Ako ste spokojný? 🙂 Ďakujem za každú odpoveď.
Odpovedať
Až teraz pozerám tento príspevok ... Túto vírivku má kamoška, kupovala to ešte v čase, keď to bola novinka a stála okolo 800-900 Eur ... Má to výhody oproti nafukovačke, ale kvalitu laminátovej pevnej vírivky to samozrejme ani zďaleka nedosahuje a na nejaké zimné kúpanie by som to tiež moc nepoužil ... Výhoda je, že panely netreba nafukovať, dofukovať počas sezóny a že sú reálne tenšie steny, ako pri nafukovačke, takže pri rovnakom pôdoryse vírivky je vnútri viac priestoru a vody ... Penové panely sú príjemné keď sa o ne človek oprie, toto je benefit hlavne oproti tvrdým laminátovým vírivkám. Nevýhoda oproti nafukovačke je, že na zimu sa to nedá moc "kompaktne" zbaliť, takže ideál vypustiť, schovať motor do tepla a vírivku nechať na svojom mieste vonku. Kamoška ju má vonku už viac ako 2 roky, prežila tam 2 zimy a je teda úplne bez poškodení plne funkčná ... Ale jej vírivka (neviem, či je to ten istý model) má jeden významný "fuck up" ... Nedokáže ZÁROVEŇ vyhrievať vodu a robiť perličkový kúpeľ ... Takže ak ste tam napríklad na jeseň, keď je vonku už zima, tak najskôr vyhrievate vodu a keď sa do tej vírivky naložíte a chcete bublinky, musíte výhrev vypnúť a zapnúť "bublinky" ... Lenže vtedy voda rýchlo chladne, takže po nejakom čase zase vypnúť "bublinky" a zapnúť výhrev ... Podľa mňa to musela byť len chyba prvých modelov, lebo tento "súbeh" funkcií dokážu všetky lacné nafukovačky bez problémov a je to len vecou motoru ... Ale pre istotu by som si to pred kúpou overil ...
Odpovedať
Ďakujem za informácie. Nikdy sme nad vyrivkou nerozmýšľali, ale mali to má odporúčané - bublinky vramci rehabilitácie na uvoľnenie. Zdá sa mi to rozumnejšie ako meniť vaňu v kupelke. 😇
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím, tak ako kúpili ste ju? tiež nad ňou rozmyslam 5tis na laminátovu nemám a nafukovacia mi príde menej odolná. Vďaka za odpoveď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?