Bazén Bestway 3,66

Profilova fotka
mame samonostny Bazén Bestway 3,66 .ako dlho vam vydrzi nafukani vrchny prstenec?sfucal sa nam po 4dnoch.zeby tam bola diera?ci preco? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
diera po mačke pravdepodobne, velmi radi sa tade prechádzajú, osobná skúsenosť
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme... a dofukavame tak raz za 2tyzdne.... aj to len kusok aby bol pevnejsi... takze isto je tam niekde dierka.. doporucujem hladat mydlovou vodou a zalepiť ako dušu na bicykli... alebo reklamovat ak sa vam chce :-)
Odpovedať
ahojte.aj my máme taky bazén...prosim vás,ako ohrievate vodu?
Odpovedať
@blcha18 @zuzulik85
Odpovedať
Profilova fotka
cez solárny panel... hadicou ide voda z bazenu do filtra, z filtra do solárneho panelu a z panelu uz ide teplá voda do bazénu.... @sz.zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulik85 a kolko ma voda stupnou ked to ohrievate panelom?ked je vonku 30stupnov?
Odpovedať
Profilova fotka
@blcha18 tak to ti neviem povedat.. nikdy sme to nemerali.. nechame ju ohrievat tak 2dni od napustenia... a ked uz je taka ze sa dá do bazéna vliest.. tak sa kupeme... s teplomerom urcite nebehame... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mozem sa spytat, co robite s tou vodou, ked ju chcete vypustit? Kam ju davate? Rozmyslame nad kupou bazena ale na vsetkych pripravkoch z bazenovej chemie sa pise, ze sa nesmu dostat do kanalizacie a su nevhodne pre zivotne prostredie. Neviem si predstavit, kam teda dat taku vodu... Poradte prosim.
Odpovedať
Profilova fotka
@felinka Normálne s nou polej trávnik. Už pár rokou to tak riešime.
Odpovedať
Profilova fotka
@felinka vylievame ju rovno po trave poliať dvor ak maš na plane kupiť bazen veľký mame na predaj1,,.3,60cm vysokí 60cm
Odpovedať
Profilova fotka
rozmary ma 3, na 76cm Felinke som napisala zle rozmery
Odpovedať
Profilova fotka
@felinka @blcha18 dlho pokiaľ nesfukneme :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sz.zuzana Ak mozem poradit, netreba kupovat drahe solarne ohrievace. Staci kupit tak 2 metre ciernej hrubej hadice, zapojit to do jednej strany filtracie a mas ohrievac. Nam sa tak ohreje voda v 3 kubikovom bazene za 2 dni, ked je dost slnka.
Odpovedať
Asi tam bude diera, ale najst ju bude velmi zlozite. Mydlova voda - mame odskusane s negativnym vysledkom. Minuly rok sme takto hladali 3 pidi dierky 2 dni a nepomohlo nic, az nakoniec 4rocna dcera ich nasla, zalepili sme a bolo OK, ale tento rok sa opat nieco nove objavilo (tiez upodozrievame macky), ale nenasli sme nic. Kupili sme novy a snad vydrzi. Ale vodu to drzalo aj bez nafuknuteho prstenca, akurat sa nesmie opierat o kraje a nedrzi tam krycia plachta. Ale kvoli detom je lepsie mat ten prstenec funkcny - vedia velmi lahko "vyliat" cely bazen (osobna skusenost :-) )
Odpovedať
@bosoriak ďakujem pekne za radu,ale sme už kupili solárný panel taký 5m-vý za 100€ :-| ohrievalo nám vodu za 3-4 h na 27 stupňov 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
pri takichto horucavach mame 30stupnou mame tiez solarnu plachtu
Odpovedať
Profilova fotka
@felinka Túto skutočnosť rieši pravdepodobne veľa ľudí, ktorí majú bazén ale riešenie je jednoduché. Minimálne 14 dní pre skončením sezóny kúpania už nevkladajte chlórové tablety ani žiadne iné. Chlór vyprchá. Pokiaľ bude chladnejšie počasie nebudú sa tvoriť ani riasy, všetko treba načasovať. Voda je potom vhodná na zalievanie stromov, trávnika a rastlín. Uvedieme na príklade. Chovateľ rybičiek, tiež napustí vodu do vedra, nechá ju 5 – 7 dní odstáť a až potom ju leje do akvária. Chlór tam už nie je a bežne sa nachádza v pitnej vode z vodovodu.
Odpovedať
Ahojte, aj my sme si zriadili nas domaci bazenik a riesili podobne neprijemnosti. Precitajte si nas pribeh: http://www.zariadim.sk/blog/item?id=12
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?