Bazén Azuro z Mountfieldu - ste s ním spokojní?

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu.Má niekto tento bazén od Mountfieldu, chcel by som si ho kúpiť ?Chcem sa spýtať na vašu spokojnosť s týmto bazénom. https://www.mountfield.sk/bazen-azuro... K tomuto bazénu by som chcel kúpiť túto pieskovú filtráciu,má ju niekto? Tiež by som sa chcel spýtať na vašu spokojnosť s touto filtráciou. https://www.mountfield.sk/pieskova-fi... A do tretice :-) by som chcel kúpiť tento bazénový vysávač,používa ho niekto? poprosím o vaše postrehy k tomuto vysávaču. https://www.mountfield.sk/bazenovy-vy... Vopred Ďakujem ,za každú odpoveď.
Odpovedať
@mesiac1 Bazen Azuro ale oval 5,5 * 3,7 aj s pieskovou filtraciou sme zakopavali u rodicov, funguje asik 8 sezonu, akurat minuly rok sme menili foliu, nakolko susedov pes pocas burky skocil do neho a ako sa chcel vyhrabat tak ju drobatko potrhal... Inak mozem doporucit, avsak aby to aj okolo bazena nejako vyzeralo, treba si este troska priplatit :-)
Odpovedať
filtraciu si vies kupit aj lacnejsie, napr. https://www.marimex.sk/filtracia-pies... ci chces vsetko brat z MT?
Odpovedať
@atak77 asi vsetko od MT, maju tam akcie, ale ako si napisal ta pro star6 je lacnejsia. pro star4 mam teraz na 16m3 bazene. ta nebude stacit ,tak musim kupit nieco silnejsie ,aby stacila aj na vysavac,ked bude zapnuty
Odpovedať
mame prvy rok tento bazen priemer 4,5 metra, hlbka 1,2 metra. bazen ako taky bez problemov, filtraciu mam tiez tu hayward. ide asi 7 hodin denne. po 3 mesiacoch zacala vrcat, funguje ale stale rovnako dobre. aj som to reklamoval, ale na ziadnu zavadu neprisli, takze som ju spustil opat. kupoval som v zime, montovali nam to zaciatkom maja. vysavac mam taku kefu, co sa pripne na tyc, ale zistil som, ze najlepsie je vysavanie so samotnou hadicou pripojenou na tyc
Odpovedať
@ban dakujem za info,ta hadica je napojena potom na filtraciu?
Odpovedať
@mesiac1 @ban @atak77 @sp4jo Ahojte, planujem / velmi uvazujem kupit bazen od MT, ale Ibizu a chcel by som zapustit do zeme 8-) . Cize mate dobre skusenosti, nie je nejaky lacny bazen do 7ej zaruky, len obcas foliu treba menit? Neviete, ci je tato akcia kazdy rok :-D ? Dakujem
Odpovedať
@kubistar ,kamarat ma bazen ako chcem kupit ja zapusteny do zeme a pochvaluje si, deti mozu skakat a teplota vody neklesa ,tak prudko ako pri nadzemnom.akcia je vzdy rovnaka kazdy rok
Odpovedať
@kubistar akcia na bazeny je v MT stale, kazdy rok, aj viackrat tam su proste akcie stale - neviem si predstavit, aby tam niekto kupil nejky bazen bez akcie, to asi ani nie je mozne :-D Kamos si zapustil do zeme, nema problem ... odporucam zaizolovat - kamos normalne polystyrenom okolo bazena izoloval. Nestoji to ziadne peniaze skoro.
Odpovedať
Dakujem Vam za info.
Odpovedať
@mesiac1 hadica sa napaja cez skimer, cize nie priamo na filtraciu. ja mam filtraciu v zahradnom domceku, hadice potiahnute poza stromy na zemi. akcie su rozne po cely rok, niekedy to vychadza na polovicu, niekedy na tretinu. ja som kupoval bazen tusim v januari, vyplatil a cakal na dobre pocasie, potrebuju asi 12 stupnov na montaz, kvoli natahovaniu folie. ak uvazujes s kupanim na buduci rok, tak by som este asi pockal na zimne akcie. bazen mam volne stojaci, ale je to opacha. buduci rok ho zakopem do zeme. clovek si to velmi nevie predstavit, kym nestoji v zahrade :-)
Odpovedať
@ban dakujem za info,tj dobry napad ,zakopat ten bazen,sused ho ma tiez zakopany a pochvaluje si ,ze pri chladnejsich nociach mu teplota,tak rychlo nepada.mozno zacnem tiez kopat.ten bazen je teraz v akcii za 377eur, neviem ci bude v zime este lacnejsi.
Odpovedať
@mesiac1 bazen ako taky, cize plechovy kruh je jedna z najlacnejsich poloziek, ked sa to vsetko napocita, nas vysiel asi na 1500 Eur
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mame azuro kruh 4,60x1,20 ,pieskova filtracia 7kubikova,vysavac mame taky ako mop,vraj na tieto foliove bazeny niesu vhodne tie polo a automaticke vysavace,nas stal aj s tyčou cca 30€,a spokojnost...bazen sme zakopali ciastocne do zeme a vsetko aj s betonovanim nas stalo cca 1500€,tu filtraciu ja mozem len odporucat,ked sa plnil bazen vodou hasici nam vodu doniesli v cisterne a az pri napustani sme videli,ze voda je spinava ako kakao,no fitracia 24h v kuse ju vycistila tak ,ze sa sused smial ci sme napustili novu vodu...fakt
Odpovedať
@szivem ahoj, dakujem a vedela by si mi odfotit alebo zistit aky vysavac to mate ? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Napojis na hadicu ku skineru a nasadis teleskop.tyc a vysavas
Odpovedať
Ako je to v Maunfilde pri kupe Azuro bazenov? Automaticky v tom mam aj montaz, ale si to platim zvlast? Dakujem.
Odpovedať
Filtrácia taká,alebo onaka dôležitý je výkon čerpadla, filtrácia funguje každá rovnako. Keď ho chceš zakopať do zeme,tak ho zaizoluj tepelné nejakým polystyrénom, keď tam dáš si len 2cm ocenis to, voda tak rýchlo nevychladne,vysávač tohto typu je ok, máme podobný, Hodis ho dnu a on si sám pobeha. Dúfam že som pomohol. Máme aj my taký zakopaný v zemi. :-)
Odpovedať
@szivem dakujem za foto, pekna vecicka, to by mi aj stacilo na vysavanie dna bazena. mozem sa opytat, kde ste to kupili?
Odpovedať
@quako2 montaz je extra 80eur
Odpovedať
@milos35 dakujem , a daval si aj polystyren? ak ano aky hruby? dakujem
Odpovedať
@mesiac1 presne to mam len bazen mensi 3,6m, filtracia ok, vysavac super , bazen nic moc, teraz by som dal radsej ''plastovy'' urcite nie ''foliovy'' po dvoch rokoch trapenia s meranim ph a inych hodnot sme sa nas...li a nasypali 15kg soli a je pokoj, a namiesto chlor tabliet davame savo vysledok ten isty ale je to lacnejsie.
Odpovedať
@mesiac1 a ten vysavac na fotke co dal szivem je pekny shit, jedem mam a kludne ho darujem jebo najblizsie ked budem redukovat pozostatky zo stavby pojde pekne do kosa
Odpovedať
@mesiac1 ja som kúpil dom aj s bazénom, menil som fóliu,celý som ho rozobral. Chcel som dat,ale bol dookola betón tak mi tam nevošiel. Nabudúce keď ho budem rozoberať strihnem 10 CM z plechu zosrubujem a vznikne mi tam medzera kde natlačíme pásy polystyrénu. Ak máš solárny ohrev a rúry vedené v zemi,tiež ich zaizoluj.
Odpovedať
Akcie sú v Mountfielde najlepšie po Novom roku.Tam ti poradia čo všetko k bazénu potrebuješ, aj akú filtráciu, aby ti stačila vodu prehnať cez ohrev, chémiu....Poradia z úpravou terénu pred montážov čo ako pripraviť Bazén 5,5x3,7x1,2 máme 3.sezónu a sme max.spokojni. Dali sme ho hore kvôli malej a teplotu v pohode okolo 30tky mavame.Najviac 34st., ale to už bolo moc.Sused má 13rokov v zemi ten istý, 2 sol.panely a teplotu ledva 27.Zem mu ho ochladzuje.Ale to už je na tebe ako ho chces mat. Vysavame len obyč.hadicou napojenou cez skimer na filtraciu.Chceli sme Galeon Fl, ale nevedia čo pytať zaň, ale vodu máme čistú.
Odpovedať

Odpovedať
@maickamf ahoj, moj sused ho ma pod zemou a povedal ze tym ze je pod zemou, tak voda mu v lete tak rychlo nevychladne,kde su uz studensie noci, a to ho nema ani nijak s polystyrenom izovovany,.
Odpovedať
@mesiac1 sto ludí sto chutí. My sme ho kvôli bezpečnosti dali hore a nesťažujeme sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@quako2 montaz v moundfielde nas stala 149€, @milos35 sam nepobeha,treba ho navigovat teleskopickou tyčou @jano2007 do folioveho nemozes dat sol,my sme cele leto ani raz ph nemerali,v plavaku je tableta,filtraciu zapiname kazdy den a voda je cistucka...nam ten vysavac vyhovuje
Odpovedať
@jano2007 prekvapuje ma trápenie 2roky s meraním kadečoho... 3/4 ľudí čo majú bazén sú chemici,alchymisti a čo ja viem čo ešte... :-) Napustil som bazén v máji,do plavaku dal tabletu a nestarám sa,je pomaly september a voda krystalova čistá. Minul som asi 4 tablety. Keby som mal mať také problémy tak ho zasypeme a kašlem na to.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@ban aká bola vaša Konečná cena? Cca? Dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?