Ako vyrovnať krivú deku pod bazénom?

S čím mám vyrovnať krivú deku ktorá bude pod bazénom? Miestami mám 0,5-1 cm jamy. Rozmýšľam nad nivelakom ale nebude tomu vadiť že tam bude stále vlhkosť? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
:-) Nivelak ti bude kopirovat tvoj sklon bazenu, alebo gravitaciu? Ak to nevyslo betonom na prvy krat, tak to skus na druhy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nivelačné hmoty sú sádrové, tým vadí vlhkosť a cementové tým väčšinou vlhkosť nevadí.Dá sa to vyrovnať aj cementovými lepidlami.
Odpovedať
@conroesk ja budem davat nivelacku tenkovrstvu na dva krat minimalne. Tiez to nevydalo do 1 cm. Su rozne nivelacky, su aj rozdelene len napr. Na par mm a potom hrubovrstve uz okolo 1cm nerovnosti.
Odpovedať
Tak teda skúsim pozrieť nivelacku. Hádam to neposeriem celé.
Odpovedať
@conroesk pieskom.
Odpovedať
Ešte ma tak napadlo,že co keby som tam rozhrnul suchý beton. Ale asi by to bola moc tenká vrstva ten 1 CM.
Odpovedať
@conroesk Aký bazén na tom bude?
Odpovedať
@dedo758 bazén bude 8x4x1,5. Budú dávať ešte pod neho aj 3cm styrodur, tak možno že sa aj tým niečo vyrovna. Ale aspoň tie centimetrové jamy by som mal zrovnať.
Odpovedať
Myslel som materiál... :-) Ale pod styrodur by stačilo vyrovnať pieskom. Akurát mne ten piesok spod bazéna povyťahovali mravce... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@conroesk pokial je ten bazen ze konstrukcia a folia z toho visi tak netreba vyrovnavat teraz sme taky dali na travnik u kamarata a len celta pod tym a je v pohode. Problem by bol s plechovymi bokmi alebo plastovy.
Odpovedať
@wolodymyr plastový bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@conroesk no mozes to pdsypat pieskom len zabezpecit treba aby sa nevyplavoval . Radsej poter betonovy nato natiahnut
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?