Zasklenenie balkóna

Ahoj, prosím vás aké máte skúsenosti zo zasklením balkóna v Košiciach? S ktorou firmou ste boli spokojný alebo opačne už o nich nechcete ani počuť. Tých firiem je strašne veľa a vybrať si fakt dobrú je ťažké keď sa človek v tom nevyzná. Ďakujem za každú odpoveď
Odpovedať
@kaciatkoke Prečo chceš zaskliť balkón? Už to nebude balkón, ale miestnosť. Na balkóne je dobré to že je otvorený.
Odpovedať
Ešte uvažujem, že čo a ako. Nie som 100% rozhodnutá pre zasklenie ale páči sa mi to že pri daždi alebo snehu je balkón suchý.
Odpovedať
no booože trochu vody, prádlo ti tam vyschne v lete za hodinu a vonia, môžeš tam vysedávať na čerstvom vzduchu, pestovať pažítku, venčiť kanárika...
Odpovedať
Profilova fotka
Daj radcsej vonkajsie zaluzie,vytiahnes a mas slnko,zatiahnes ked prsi. Nemusis tak casto umyvat ako sklo, zatiahnem a nik ma nevidi. Daju sa dat aj take priesvitne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@radopp Vyhoda napr. otocneho bezramoveho systwmu je, ze v lete sa da cely odsunut ku stene tak, ze je otvoreny cely ako pred zasklenim, aáe ked pride jesen, zima, dazde, vietor, sneha, tak sa da zatiahnut a pouzivat pekne suchy, bez vetra... c zime, ked mrzne, tak je z neho akoby zimna zahrada s teplotou asi 10 stupnov, da sa tam aj v zlom pocasi susit pradlo, zazimovat kvety, dat spat dieta do kocika do chladku... vela vyhod.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som balkón nezaskliel príde mi to zbytočné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?