Vlhnutie omietky po zateplení loggie

Ahojte, je normalne ak len pred tyzdnom nam ukoncili zateplenie loggie a po terajsich dazdoch zacalo v rohu vlhnut? Je to podla vas iba mokra omietka na povrchu alebo je to problem zleho odvodnenia loggii? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@weroxy Treba okamžite hľadať, kade to mohlo zatiecť a opraviť. Lebo keď takto zatečie a primrzne, tak to bude devastoavať omietku, ktorá bude opadávať.
Odpovedať
@leonardom No je to poriešené, sťažovalo sa na to viac bytov a vraj zatekalo zo strechy, nakoľko strecha ešte nebola urobená, tak sa vyjadril stavbyvedúci. Tak som zvedavá či po dokončení strechy, už takto zatekať nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
@weroxy Určite na to davaj pozor, pretože nám takto pretekalo od susedov vyššie a došlo to až do takého štádia, že nám pomaličky začala opadávať omietka. Vyriešili sme to tak, že sme zobrali 10cm od kraja z hornej strany a namontovali sme tam umelú lištu. A doteraz máme s tým pokoj našťastie...
Odpovedať
@weroxy kedy ma byt strecha dokoncena? urcite to treba sledovat, pretoze to moze prerast do vacsich problemov a vlhnutie uz na zaciatku nie je sranda. Aby sa to pocas dazdov este nezhorsovalo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?