Skrášlenie zábradlia na balkóne

Dobrý deň / ahojte, mám na vás jednu otázku: keďže náš panelák ešte zatiaľ nie je zateplený ani inak rekonštruovaný a balkón nevyzerá veľmi vábne, rozhodla som sa, že si ho idem trocha skrášliť. Vrásky mi robí zábradlie, ktoré je vyplnené sklom a teda nemá tyčky, o ktoré by sa dala upevniť nejaká clona (z bambusu, z umelých tyčiek atď). Pre clonu som sa rozhodla pre to, že zakryje všetky nedostatky zábradlia odhora až na dol, teda aspoň som v to dúfala :-| . V prílohe prikladám foto pre lepšiu predstavu - polovička zábradlia je ok, tam sú tyčky čiže by som to mala o čo zachytiť, ale o tú druhú polovičku to nemám zo spodku ani zo strán o čo zachytiť. Neviem ako v tomto prípade zaimprovizovať. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ;-) ;-) S pozdravom, D.
Odpovedať
Profilova fotka
priskrutkuj skrutkami do zeleza dva drevene hranolceky (rozmery podla zelezneho ramu) na celu sirku balkonu hore a dolu a uz si mozes robit co chces.
Odpovedať
podla mna to nieje skraslenie. kazdy si na balkon vesia kadejake clony a bambusy, a zvonku to podla mna vyzera otrasne :-S a postupom casu uz duplom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?