Samozavlažovacie kvetináče z Lidl - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Zdravím, hľadám niekoho kto má prakt.skúsenosť s týmito kvetináčmi. Kúpila som si truhlíky 60cm, zasadila, poliala. Navečer som chcela truhlík presťahovať dovnútra a ako som ho zdvihla, začal tiecť. Truhlík má dvojité dno, spodný oddiel je zásobáreň vody, navrchu je zem. Prikladám obrázok. Nerozumiem, ako môže takýto truhlík netiecť, keď k nemu nebola miska a zdola sú v ňom dierky. Alebo to má fungovať tak, že sa nesmie prenášať? Ďakujem za rady.
Odpovedať
Kvetinac preteka, ked je v nom vela vody. Mozno ste pri prenasani rozkyvala hladinu a nieco zacalo pretekat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale tie diery su dolu v dne, to musi tiect aj keby tam bolo pol cm vody. To je akoby som naliala vodu do deraveho hrnca. Kym kvetinac stal, bolo dobre, a ako som ho zdvihla, vsetko tecie von. Navod k tomu nebol, len taky maly papierik a nepisali tam nic o tom, ze by sa to nesmelo prenasat. Tak ja neviem ci tam nieco chyba, alebo treba kupit misku..
Odpovedať
Profilova fotka
@radkla
Odpovedať
tak to skus ist vyreklamovat a uvidis co ti povedia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@loveli Dobrý den, zjistila jste, kde je zakopaný pes? Já je ted osadila. Ale červená tyčinka nahoru neleze, takže je lehce přeliji a potopa je na světe. Přetíkají tedy jen při přelití. Ale jak toho docílit, když ta tyčinka nestoupá nahoru?
Odpovedať
Profilova fotka
@elaaa bohuzial, nezistila. A tiez som dnes znova sadila :-) kupila som misku a stoji v nej.
Odpovedať
prinajhorsom vzdy mozete zastuplovat to, odkial to tecie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?