Potravinová skriňa na lodžii

Dobrý deň. Chcem si spraviť potravinovú skriňu na lodžii pretože v kuchyni na ňu nie je miesto, a je tam dosť teplo. Zopar som ich videl ked som išiel po ulici, ale osobne som si ich nemal možnosť nikdy prezrieť. Takže. Potrebujem aby tam v zime nemrzlo preto to bude potrebovat prieduchy. Ale spravit ju oddola až po strop alebo nie. Najviac by ma zaujimalo ako by ste vyriešili dvere. Dat tam exterierove, plastove alebo ine... Taktiež rozmyšľam či to spravit z dreva alebo s 10cm ytongu. Dakujem za všetky napady a pripomienky.
Odpovedať
@poge ja som ju mal z dreva ako bežná skriňa s policami a otapetovaná umývateľnou tapetou,na severnej lodžii,zelenina i ovocie bolo zvlášť v polystyrenových krabiciach z elektroniky, teraz som v dome mám nevykurovanú komoru pri kuchyni s vetraním tmavým oknom sa reguluje teplota
Odpovedať
@poge Keď sme nemali zateplený činžiak mali sme v rohu postavenú skriňu zo skrine montovanej do panelákového bytu na chodbe. Od vrchu po spodok, nezateplenú. Steny domu z 2 strán hriali čo stačilo aj pri miernych mrazoch. Pri silnejších a dlhších ochladeniach veci s mrznúcimi obsahom dať do vnútra. Po zateplení paneláku používame vyradenú kombinovanú chladničku.. Pri mrazoch vložiť dnu PE fľašu s horúcou vodou.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze to z ytongu vobec netreba uplne staci z dreva
Odpovedať
Ako teda vyriesit dvere aby nepodfukovalo. Myslite ze normalne iba nabytkove dvere a zateplit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?