Oprava plastovych dverí

Chcem od vas radu.Pokazili sa my plastove dvere na balkone.Nevie my niekto poradit a napisat kontakt na niekoho kto opravuje dvere.Za info vam dakujem.
Odpovedať
@petka456 ja som volala firmu co mi ich robila.
Odpovedať
@zita19 No ved aj ja by som ale mam uz dlho okna a to mam ja dvojsklo davala som ich este hned na zaciatku a teras my zacali blbnut.Zacali sa my zle zatvarat a nieco my tam puka.A ty co my to robili tak ty uz asi ani nerobia.A nemam na nich uz ani kontakt.Ved moje okna a dvere maju uz 14rokov.A preto tu zhanam niakeho opravara.Ale dakujem ti za odpoved.
Odpovedať
@petka456 skus zavolat do nejakej oknovej firmy. Mozno bude stacit dostelovat kovanie. Nam tiez vydavali take divne zvuky a nedali sa poriadne zavriet. A ked nie, tak asi vymenit okno.
Odpovedať
@zita19 Ano.Uz som nasla firmu tu na nete zo Ziliny a zajtra im zavolam a sa dohodnem ale asi bude nieco v pantoch lebo v nich puka a ja som tak rada na balkone pri kavicke a prave teras sa my to stalo ked kurim a ide uz zima.Diky a ahoj.
Odpovedať
@petka456 nech ti to spravia. Aj nase sa pokazili pred zimou. Tie skurvitka to maju vzdy perfektne nacasovane :-p
Odpovedať
@zita19 vet prave to keby bolo leto tak ma to az tak nehneva ale je tento tyzden zima lebo byvam v panelaku ale sak hadam nebudem cakat mesiac kym my prídu a dalsie vydavky ma cakaju tebe ked ti boli opravit kolko ti zobrali ak si este pametas.
Odpovedať
@petka456 no nebolo to nijak strasne, viem, ze som prichystala 100 € a este z nich zvysilo na vacsi nakup. Mozno 50. A dosli hadam za tri dni a este aj poobede.
Odpovedať
@zita19 Tak to si ozaj natrafila na dobru partiu ked boli ochotny aj poobede prist ale sak zadarmo nam to nebudu robit a hadam budem mat aj ja stasti na dobru partiu a ked aj 100r zoberu tak to neni az tak hrozne ale asi to bude menej.Ale co uz ked to potrebujem opravit este do zimy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?