Máte skúsenosti so zasklievačmi balkónov?

Profilova fotka
Ahojte, planujeme dat presklit balkon tzv. Svedskym ramovym systemom a zvazujeme medzi 3 firmami: Zasklievanie.sk, Okno-Projekt a HPS mont. Nemate prosim niekto skusenost s niektorou z nich? Pytam sa, pretoze druhy balkon nam zasklievala firma Bomax a mali sme s nou velmi zlu skusenost. Vopred dakujem za odpovede!
Odpovedať
1
2
Mne robila firma www.zatepleniebalkonov.sk a som spokojny,ale neviem ako sa vola ta firma.Su sikovny a urcite ti poradia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@nina78 preco ste mali s bomax zlu skusenost? My ich planujeme oslovit so zateplenim balkonu a teraz nevieme :)
Odpovedať
@lucildka @nina78 no a ja mam s Bomaxom dobru skusenost. robili nam ale Svedsky bezramovy system. do 3 tyzdnov od objednavky bolo vsetko hotove. nemali ani problem s montazou v novembri. teraz je vonku -12 a na balkone mam +8. takze spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
urcite neodporucam firmu ABL group,ktora je prepojena s firmou AGS-SI Skalica, velmi zle skusenosti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@nina78 aj mna by zaujimala vasa zla skusenost s bomax... preco ste neboli spokojni? mame od nich uz cenovu ponuku, tak este preverujem, ci to u nich naozaj objednat. budem vdacna za referenciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@nostalgovicova Známym zasklielali balkon z firmy GS eurotherm a boli spokojný skušali ste si dať spraviť CP u nich?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Oni sú super, myslím GS Eurotherm.. robili mi zasklenie balkóna a s každý s kým som od nich prišla do kontaktuj bol milý, ústretový.. zasklenie je bez chybičky.. určite odporúčam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, tiez si chceme dat zasklit balkon (Ba). Vie niekto poradit spolahlivu firmu a ktory system sa vam osvedcil? Inak dost nam tam vyfukuje. Chcem tam hlavne celorocne vesat pradlo a kedze som alergik na pele potrebujem tam mat v tom case zatvorene okna. Dakujem.
Odpovedať
@maminecka2 pisala som 5 prispevkov vyssie, prispevok z 6.2.2012
Odpovedať
@manilla Dakujem pekne. A ste nadalej spokojni? Vsetko funguje ako ma? Ja by som tiez radsej bezramovy system, viac sa mi to paci. Idem pozistovat, a hlavne ceny. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na byte fínsky bezrámový systém od firmy VTR. Mali sme ho od roku 2000. Minulý rok sme byt predali, ale je tam stále. Za celé tie roky sme nemali žiadny problém. Po rekonštrukcii paneláku nám dorobili nové uzatvorenie loggie z poplastovaných plechov a vyzeralo to znova veľmi pekne.
Odpovedať
@maminecka2 ano, vsetko funguje. mna to vyslo na cca 3,5 m balkon nieco vyse 1000€, presne si uz nepamatam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nina78 mate byt alebo dom? Ak byt je zatepleny? Ak nie tak by som nadtym ani neuvazoval...u nas kopu ludi mali zaskelene balkony a potom to museli rozoberat lebo pri zatepleni riesili komlep vsetke balkony naraz aby to mal kazdy rovnake.
Odpovedať
@manilla @lifelike Dakujem pekne. Musim sa zorientovat ci finsky alebo svedsky ale najskor chceme zistit co maju ostatni susedia a ci tam nahodou nemaju dohodu na jednom type (byt sme prave kupili, este tam do konca mesiaca byvaju, preto nemam zatial tieto info, ideme zistovat). @fugas20 Ak to bola odpoved pre mna tak dakujem- takze: byt, 8r. novostavba, su tam uz niektore balkony zasklene. Kedze tam este nebyvame tak zatial neviem blizsie. Inak aj podla mna by mala byt medzi vlastnikmi dohoda o jednom systeme nech to nevyzera smiesne, ved aj esteticka stranka exterieru je dolezita. Inak ak uz sme pri tej estetike mne sa zasklievanie nikdy nepacilo, ani som to nechcela, no ale prakticka stranka zvitazila- ak uz mi nebudu po byte strasit susiaky som za (prisiel s tym manzel).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Mne zasklievala firma GS-Eurotherm a som s nimi nadmieru spokojný. Ešte aj sušiak na prádlo mi navŕtali a ešte sa mi aj ponúkli sami, nemusel som sa vôbec prosiť. Po týždni som ich volal ohľadom reklamácie, lebo pri tých súčasných búrkach tam boli netesné miesta a oni prišli hneď na druhy deň, spoje presilikónovali, ešte aj lišty znova rozobrali a presilikónovali a otvtedy už nič nepreteká. 10/10 hodnotím aj prístup aj prácu
Odpovedať
Gs eurotherm mi robilo par bytoviek a musim len chvalit. Mensi problem boli terminy ale bolo ich vela tak to chapem.
Odpovedať
My mame s GS Eurotherm horsie skusenosti. Pre zasklenie nasho balkonu zvolili nevhodnu montaz a balkon nam zateka. To sa moze stat aj dobrej firme, ale zarazajuce na celom je ze od poslania reklamacie aj s videom cakame uz 3 mesiace na zrealizovanie napravy... To sme tam volali, pisali aj 10 krat a stale nic...
Odpovedať
Ja možem len odporučať. Cena sa rovná kvalite.Aj ked meskali seriozny pristup,dali nam zlavu. So zasklením lógie sme maximálne spokojní.
Odpovedať
Bol som maximalne spokojny, s komunikáciou a snahou vyriesit akykolvek problem. Hlavne po negativnej skusenosti s inym dodavatelom som mal z prace spolocnosti velmi dobry dojem a výsledok ich prace ma o tom stale presviedca, ze to bola dobra volba. Zimna zahrada stoji uz 2 roky a som spokojny. Mozem ostatnym záujemcom len odporucit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Nám prišli GS EUROTHERM zasklievať lodžiu, poslali amatérov, ktorí prácu pokazili a pri reklamácii sa vyhovárajú. Poznáte lepšiu firmu, na ktorú sa naozaj dá spoľahnúť?
Odpovedať
@betu55 My mame posuvne bezramove zasklenie, system BKS od firmy modry balkon z PB. Kontakt na pana ktory nam robil zameranie aj montaz je 0910 829 709. Volali sme s nim o aky typ zasklenia mame zaujem+priblizny rozmer balkona a on nam povedal cenu, ta nam vyhovovala tak sme si dohodli termin zamerania.Co som pozerala tak montuju na vekej casti SR a ja som zatial nadmieru spokojna. Velmi mi vyhovuje otocny system na udrzbu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Spolocnost mozem len odporucat. Robili mi nove zasklenie nakolko to od konkurencie bolo v dezolatnom stave. Zasklenie je vykonane na velmi profesionalnej urovni, bolo mi vsetko vysvetlene ako sa o zasklenie starat. Ich pristup a profesionalita je na vysokej urovni. Cakal som na zasklenie trosku dlhsie, ale to mi bolo povedane vopred. Naozaj odporucam.
Odpovedať
🙂
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dusan112 @lenka801 @jozef4434 @marek7912 @zdeno671 @matias45 aku spolocnost to tu odporucate? registracia a hned prispevok o spokojnosti s firmou? Len ste nejak zabudli napisat s akou :-D @janamartish nieje to rovnaka IP? tie nicky su velmi podobne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?