Ako z balkóna odplašiť agresívne sýkorky?

Dobrý deň, prosím o radu, ako ich odplašiť, pretože sú čím ďalej tým viac agresívnejšie a dokonca mi takto zničili už aj polystyrénové vtáčiky, ktoré mám upevnené na šnúrach pre radosť. Máte s tým skúsenosti? Používate niekto umelú sovu alebo vranu? Kde sa dá kúpiť, čo ich odplaší? Ďakujem vopred za všetky Vaše dobré rady:-)
Odpovedať
http://casopis.vesmir.cz/clanek/zombi...
Odpovedať
Profilova fotka
@mistraal nakŕmiť slnečnocou, potom odletia a prídu až na druhý deň
Odpovedať
@mistraal som sa pousmiala,aj my mame pred oknom na strome vzdy sykorky aj ine vtaky,ktore sem prlietaju na zimu,vobec mi to nevadi,krmidlo mam na balkone,aj stromceky a denne plno suchych konarikov na zemi,proste bordel na entu...kedze tam prespavaju....ponadavam,pozametam a ide sa dalej,neriesim to..
Odpovedať
@mistraal tebe urobia radost polystyrenove vtaciky a normalne zive sykorky su agresivne?
Odpovedať
Aby neprišlo k omylu, živé vtáčiky mi nevadia, chcem sa však dozvedieť, prečo im tak vadia tie z polystyrénu, že ich ničia.
Odpovedať
asi sa im nepaci konkurencia,daj tie polys.prec x-)
Odpovedať
mne vyzobali z venčeka na dverách kvety , najviac im chutil na slnečniciach čierny stred :-)
Odpovedať
Tazko povedat, preco ti zive sykorky nicia polystyrenovych vtacikov. Mozno v nich vidia konkureciu, mozno si myslia, ze su jedle :-D Skus dat na balkon krmitko so slnecnicou,budu mat do coho zobkat,alebo zaves nieco suchotave,aby ich odplasilo. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mistraal suhlasim s janvysrostko... podla na odstran tie polystyrenove, daj si najeke zavesne alebo ine krmitko ( pocitam ze v Lidli budu mat o chvilku rozne krmitka a take gulicky na zavesenie so zobom a semenami) a teš sa pre radost radsej zo zivych sykoriek, ktore ti tam budu radi chodit sa napapať :)
Odpovedať
Tiež mi už začínajú sýkorky liezť na nervy... Prírodu mám rád, ale keď som už dva razy videl, ako mi sedí na sieťke na okne a ďube do tej sieťky, tak by som ich najradšej vzduchovkou vynaháňal! Naposledy mi zase ďobali do niečoho iného, ale už neviem do čoho...
Odpovedať
a ja som myslel že sýkorky a vrabce už vymizli skoro ani nepamätám ako vypadajú a to bývam pod horou,takže je tu množstvo iného vtáctva
Odpovedať
@mistraal živý vtáčik zožerie muchy a komáre :) polystyrénový nie. Tak si vyber.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rosacea27 ale zivy ti osr... balkon :-D
Odpovedať
@eeffka umelé hmoty ti spôsobia rakovinu :D napríklad. Tak si vyber.
Odpovedať
@rosacea27 sak toto..... musim sa na to vyspat :-D Inak bez urazky majitelky polystyrenakov.... ako kto uz len vymyslel takyto artikel? dufam ze maju skladom aj polystyrenove psy
Odpovedať
@mistraal ked sme mali krmitko sykorky vzdy strazili a jedli postupne, ostatne vtaky sa k nemu odvazili az potom, co mali skykorky oblubene zrna vyzrate, asi preto utocia na tie polystyrenove. @duzu vrabcov je malo zeru ich straky @eeffka a my sme cele okno mavali take od lastoviciek a aj tak sme sa z nich tesili a komarov bolo menej :-) potom a vymysleli take ochrny, ktore sa davali pod hniezdo a bolo to lepsie. Je to len o prioritach. A neboli sme jediny vacsina susedov si to tak upravila a lastovicka hniezdo nikto nestrhaval.
Odpovedať
@irrka asi sa pomýlili, keď sa im tie kvety zdali tak veľmi realistické :-|
Odpovedať
@jarpo týchto obyvateľov BD mohol šľak trafiť https://www.youtube.com/watch?v=yWo5z... :-.
Odpovedať
asi sa im paci do polystirenu dobkat pobliz mojho balkona si vydobali hnizdo nejake vtaciky a zodpovedne ich aj odchovali na moju radost daj vtaciky prec a pomoz vtacikom prezit zimu mne behaju pocelom balkobe a tesim sa tomu a j slnecnice im kupim aj bordel narobia ale nevadi mi to ti gulky z lidla im nechutia
Odpovedať
Prosim o radu.Sykorky sa mi pustili dobat sietky na oknach.Neviem co s tim pretoze tam narobili dieri s priemerom 10cm.Dost ma to nahnevalo pretoze ich tam mame iba rok a boli drahe.Ako ich odplasim?Mate stim skusenosti?
Odpovedať
@perlycka asi sa vsetky vtaky zblaznili!! ]-( vid moj problem s datlom http://www.modrastrecha.sk/forum/fasa...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?