Aké máte skúsenosti so zamurovaním lodžie?

Ahojte, nemá niekto osobnú skúsenosť so zamurovaním lodžie z dôvodu zväčšenia izby - obývačky s kuchyňou (byt je panelový). Ak áno, potrebovala by som vedieť, koľko by ma to asi stálo a ako dlho trvajú práce. Ak by mi niekto vedel poskytnúť aj kontakt na nejakú firmu, s prácou ktorej bol spokojný, bolo by to super :-) . Byt sa nachádza v Bratislave. Veľká vďaka za každú pomoc.
Odpovedať
Nemozes si len tak svojvolne zamurovat loggiu. Potrebujes stavebne povolenie a suhlas ostatnych vlastnikov. Je to zasah do fasady a celkoveho vzhladu bytovky. Vies si predstavit, ako by tie bytovky vyzerali,keby si kazdy na svojom byte zamurovaval, ci otvaral rozne casti vonkajsej steny?
Odpovedať
Ahoj @majki555, samozrejme nie svojvoľne, ale so stavebným povolením, statickým posudkom a súhlasom vlastníkov bytov v bytovom dome. Jedna susedka si to už pred pár rokmi vybavila aj so všetkými náležitosťami, takže by s tým nemal byť problém. A väčšina lodžií na bytovom dome je už teraz zasklenná, takže pohľadom zvonku sa ani nedá zistiť, či je lodžia murovaná alebo iba zasklenná. Potrebujem však poradiť s technickou realizáciou zamurovanie - ako dlho by to trvalo, za koľko a ktorá firma to vie kvalitne urobiť tak, aby to spĺňalo v zime aj izolačné vlastnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?