Ako sme zo stodoly dom urobili... cast 1.

2. aug 2015

Ubehol nam uz nejaky cas od poslednej aktualizacie domu a s hrdostou vam mozem oznamit, ze uz to nie je stodola ale dom. Byvame v nom od zaciatku juna a zatial je vsetko tak ako to bolo naplanovane. Vysledok je na jednotku. Netrufam si povedat, ci je dom pasivny, aj ked vsetky vypocty a testy tomu nasvedcuju, to budem vediet az po prvej zime.

Kde zacat ? : Zacnem podakovanim vsetkym ludom ktori mi pomahali, hlavne rodine. Je to super ked ludia pracuju len za jedlo a vodu :-). Tomu vravim rodina. Dalej chcem podakovat vsetkym firmam od hrubej stavby, okna a dvere, vnutorne omietky, potery, podstresna izolacia, chlapcom od rekuperacie, elektrikarom, vodarovy, blower-door testakovy, maliarovy, stolarovy, obkladacom, brigadnikom, bagristovy a v neposlednom rade susedovy. (vo fotoblogu ich budem aj vymenovavat kvoli referenciam)

Ako som uz v predchadzajucom clanku spominal, zacali sme budovat na zaciatku septembra 2014. V juny 2015 sme uz byvali. Isli sme jak gula ked si clovek vezme, ze ani pocasie nebolo najlepsie, ani chut do prace nabola vzdy najvacsia :-) a ani dom nie je este na 100 percent dokonceny, chyba fasada. Na to je ale dovod a sice, ze vsade naokolo sa stavaju domy a je tu vsade bordel dookola.

Viac uz si mozte pozriet a precitat v prilozenych fotkach. Ak mate otazky, klude sa pytajte.

  • topvideooprav si tie hrubice
    "vodarovy, blower-door testakovy, maliarovy, stolarovy, obkladacom, brigadnikom, bagristovy a v neposlednom rade susedovy"
    • zero07
      AUTOR
      Recesia musi byt... A co ze som blbyi 🙂