coverphoto
Aktívny

yimi

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. máj 2010
Info o bývaní
Stav   Zariaďujem byt
projekt   Byt
Aktivita
48 príspevkov vo fotoblogoch
89 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Upravujeme dom

Och, aj vase kuchyne vyzerali tak hrozne pocas montaze? Zubate otvory, divne trciace srouby..Vytrhane kusky zadnej preglejky, asi ako vytahovali spinky. Akoze zvonku to nebude vidiet, ale ked toto je take domrvene, ako to bude vyzerat vo finale?

  • ninka23Ja som práce takýchto bezohľadných montážnikov stopla. Nafotila som všetky škrabance a reklamovala som to. Museli to všetko vymeniť a trvala som aj na iných - slušnejších majstroch. Dopadlo to presne tak ako má. Ja som zákazník ja ich platím za kvalitnú robotu a nie odfláknutie a ničenie môjho majetku.
    • yimi
      AUTOR
      @ninka23  Kuchynu ti robili? Co urobili zle? U nas je vidno nedostatky iba vovnutri. Len sa bojim ako to bude vyzerat, hlavne detaily.
      • ada1981moja sa este len postupne robi.. stolar ju robi velmi pomalicky, ale vypada dobre.. aj zvonka aj zvnutra.. nemam ziadne sroby, vsetko dolieha.. zasuvky, skrinky pekne sa zatvaraju nadoraz... uvidis ako budu zajtra postupovat, ale urcite to nenechaj tak..
        • yimi
          AUTOR
          @ada1981  no ved teraz googlim apozeram o reklamaciach kuchyn. Vobec sa mi to nepaci. podla mna skuseny stolar/monter by si s tym vedel poradit. Kokos, maju tam asi pat kufrikov naradia a nevedia odrezat rovnu ciaru. Nechapem. A ten roh vnutri rohovej skrinky...to je nonsense...Rozmyslam, ze ich poslem prec hned rano. Ale co potom, aky je postup reklamacie? Vymenit by som dala zastenu, celu rohovu skrinku a pracovne dosky.
          • marianka_21Kuchyňa má vyzerať ok nielen z vonku, ale aj z vnútra ak to tak nieje je to určite chyba...
            Ja by som ich k tomu už určite nepustila a trvala by som na výmene poškodených dielov. Veď ste si zaplatili za kvalitnú linku, či nie??? Alebo Vám dali niečo zadarmo???
            Neviem, prečo by ste sa mali báť domáhať sa toho, čo Vám právom patrí... Treba im to slušne, ale rázne vysvetliť a trvať na náprave!
            • manillaurcite tak nema kuchyna vyzerat! ja mam vsetko pekne aj z vonku aj z vnutra.