coverphoto
Neaktívny

venividivikinka

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 11. máj 2017
býva v meste Košice
Aktivita
20 príspevkov vo fotoblogoch
52 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Košice
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte, existuje niečo, co sa da nalepiť na podlahu, aby nebola voda v celej kúpeľni? Mame takto riešeny sprchovací kút (v dome, kt sme kúpili), donedávna tam nebol ani ten záves. Proste normalne len vyspadovana podlaha. Často sa stane, ze je proste všetko mokré, ked nestíha odtekat voda. Existuje cosi, co by sa len nalepilo na zem? Nejaka lista alebo cosi?

Nejake tipy na nizkorozpoctove vylepšeníe tejto kuchyne? Praktickosť aj vzhľad... O takych 5 rokov ju prerobime kompletne, ale zatiaľ nie su financie... Vyslovene tu kuchyňu neznasam. Poličky su strasne vysoko a prilis male, zle navrhnute, nekvalitne lepenia a materiály... Zle sa to aj čistí. Povodna majiteľka domu vraj nerada varila, na kuchyni to celkom vidno... Mne osobne sa paci rustikálny styl, drevo... Toto je na mile tomu vzdialené a navyše nekvalitne a asi aj lacno...

3 fotky

Ahojte, mam 7arovy pozemok, kt som dostala dávnejšie od rodičov, chcem ho teraz predat... Musím ho davat zamerat? Od pozemku mam vklad do katastra a kúpnu zmluvu. Co mi este treba? Vobec neviem, ako to funguje, aky je postup... Oplatí sa cez realitku? Pozemok je pripraveny na stavbu, v lokalite uz domy stoja, prip sa stavaju, je to rastúca nova štvrť.