Ahojte, ak mate chvilku cas, potrebujeme poradit, alebo pocut nazor niekoho ineho, co sa tyka zabradlia na nas balkon/terasu. Na prvej foto je nas mini dom, parapety su tmavo hnedej farby, rovnako aj strecha, okna su farby zlaty dub. Rovnako aj plot, branu a pristresok na drevo mame priblizne vo farbe zlaty dub. Na foto cislo dva, je prvy typ zabradlia, ktory sa nam paci. Na poslednej, tretej je varianta cislo 2 (priblizne). Radi by sme vedeli co sa podla vas hodi viac, pripadne budeme radi aj za kazde ine dobre rady alebo navrhy.. :-))
Ahojte, ak mate chvilku cas, potrebujeme poradit, alebo pocut nazor niekoho ineho, co sa tyka zabradlia na nas balkon/terasu. Na prvej foto je nas mini dom, parapety su tmavo hnedej farby, rovnako aj strecha, okna su farby zlaty dub. Rovnako aj plot, branu a pristresok na drevo mame priblizne vo farbe zlaty dub. Na foto cislo dva, je prvy typ zabradlia, ktory sa nam paci. Na poslednej, tretej je varianta cislo 2 (priblizne). Radi by sme vedeli co sa podla vas hodi viac, pripadne budeme radi aj za kazde ine dobre rady alebo navrhy.. :-)) - Domik1/3
Domik
  • awalancha3mini, ale zaujimavy.........
    • jabadababoze, toto je tak chutny dom! Zas a znova sa tu kocham pri kavicke a opat mam z tohto domceka radost. Na zozranie!
      • tomas424
        AUTOR
        @jabadaba  😃 dakujeme