Perníkový kalendár a závesné ozdoby DELÍCIA: Nové tvary a ešte viac tipov!

26. nov 2012

Vianoce patria medzi najkrajšie sviatky v roku, ich krásu a výnimočnú atmosféru však môžete výrazne znásobiť prekrásnymi perníkovými ozdobami a novými tvarmi cukroviniek v línii DELÍCIA. Pre tento rok je ponuka vianočnej kolekcie mimoriadne originálna a skvostná!

Vykrajovače, ktoré vydržia!

Kovové vykrajovače sú (takmer) minulosťou, nech žijú tie plastové! Spoločným menovateľom tohtoročných vianočných noviniek je voľba nových materiálov, v prípade vykrajovačov je to prvotriedny a vysoko odolný plast. Plastové vykrajovače ponúkajú celú radu výhod – sú veľmi pevné, na rozdiel od kovových vykrajovačov nehrozí riziko poranenia a vďaka zosilneným horným okrajom s nimi môžu pracovať aj deti, ktoré si tak zdokonalia jemnú motoriku. Rôznofarebné plastové vykrajovače neblednú, sústálofarebné a atraktívne aj po rokoch používania! Vykrajovače z plastu hľadajte v súpravách pre výrobu originálneho adventného kalendára, netradičných vianočných ozdôb a v setoch pre výrobu tradičného, vianočného a sušienkového pečiva.
 
Adventný kalendár s vôňou perníka
 
Čakanie na Štedrý deň spríjemní originálny adventný kalendár DELÍCIA s vôňou domáceho perníka. Šesticu červených plastových vykrajovačov s vianočnými motívmi doplňuje stuha v tej istej farbe a spona pre jednoduché vykrojenie otvorov pre háčiky, ktoré sú súčasťou balenia.
 
A príprava? Je jednoduchá a zábavná! Upečte 24 perníkov, ozdobte ich číslicami od 1 do 24 a s každým sústom si vychutnávajte blížiacu sa vianočnú atmosféru.
 

Prehryzte sa k Štedrému dňu! 

Vykrajovače adventný kalendár DELÍCIA, 6 ks, so stuhou

Pečené perníkové ozdoby
Závesné perníkové ozdoby na stromček len ťažko kúpite, ale s nami si ich môžete upiecť.
Pomocou šiestich plastových vykrajovačov s integrovaným stredom vykrojíte tradičné vianočné tvary, ozdobíte podľa vašej fantázie, otvormi prevlečiete zlatú alebo červenú stuhu a zavesíte na vianočný stromček.
Presne tak vyzerajú moderné Vianoce s nádychom histórie!

Vykrajovače vianočné ozdoby DELÍCIA, 6 ks, 2 stuhy

České aj svetové Vianoce s vôňou perníka

Hviezda aj kométa, kúzelná pančucha aj podkova pre šťastie, snehuliak aj dedo Mráz, tajomný darček aj snehová vločka, stromček aj zvonček a perníkový mužíček s typickou paličkou – dvanásť populárnych vianočných motívov z celého sveta ozdobia a rozvoňajú každý vianočný stromček.
 
Tucet vykrajovačov vo farbe ihličia so zosilneným horným okrajom doplňujú dve spony pre vykrojenie jednotlivých otvorov pre háčiky, ktoré sú súčasťou balenia. 

Vykrajovače vianočné ozdoby DELÍCIA, 12 ks

Plastové vykrajovátka na krúžku

Rozhodli ste sa dať zbohom tradičným kovovým vykrajovačom, ktoré už majú to svoje odžité a poctivo odslúžené? Zatlačte slzu a dajte šancu úplne novým plastovým setom DELÍCIA v motívoch vianočného pečiva, tradičných tvarov aj obľúbených sušienok s vlnkovaným okrajom.
 
Vykrajovače vianočné DELÍCIA, 13 ks
Že vás hneď nenapadne trinásť vianočných motívov? So zdanlivo zapeklitou úlohou si naši dizajnéri poradili úplne dokonalo, výsledkom sú zvonček, anjelik, prasiatko, kométa, stromček, podkova, ryba… a hádajte, ktoré ďalšie! Set plastových vykrajovačov s vykrajovacou hviezdičkou a plastovým krúžkom pre jednoduché skladovanie.
Vykrajovače tradičné DELÍCIA, 13 ks
Tradičnými tvarmi cukroviniek potešíte po celý rok, nie len v čase vianočnom. Aj celkom obyčajné dni môžu voňať po lineckom, perníkovom alebo maslovom pečive v tvare hrušky, hviezdičky, hríbika alebo srdiečku a mnohých ďalších. S vykrajovacím kolieskom pre prípravu lineckého pečiva a plastovým krúžkom pre jednoduché skladovanie.
Vykrajovače na sušienky DELÍCIA, 12 ks
Rovný tucet sušienkových vykrajovačov pre jednoduché vykrojenie čajového pečiva s vlnkovaným okrajom, ktoré chutná nie len k čaju, ale aj ku káve. Opäť s plastovým krúžkom pre jednoduché skladovanie.
http://eshop.tescoma.sk/pecenie/vykrajovace-formicky/delicia/630914-vykrajovace-adventny-kalendar-delicia-6-ks-so-stuhou
Originál článku:
http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/pernikovy-kalendar-a-zavesne-ozdoby-delicia-nove-tvary-a-este-viac-tipov
  • pernikova_chalupkaPerníkový kalendár do perníkovej chalúpky. Už chýba len Janko a Marienka. 😃