Ochranné sito s klipsou PRESTO: Zocelený bodyguard varných dosiek

7. dec 2012

Vyprážate radi a veľa? A vyprážate na panvici? Máte už dosť od oleje zastriekané varné dosky, v horšom prípade aj nové kuchynské linky? S ochranným sitom s klipsou si proces smaženia konečne užijete.

Voľné ruky pri práci sú základ. A pri smažení je to nevyhnutné. Pozná to každý, kto miluje vyprážané pochúťky pripravované na panvici – prudko rozohriatý tuk dokáže divy, ktoré veľmi často zanechajú trvalú stopu na miestach, ktorá mali byť olejovému vyčínaniu navždy zakázané.

 

Husté sito, skvelý bodyguard
Obozretní kuchári vsádzajú pri prudkom vyprážaní na celú radu pomocníkov, ktorí im ale voľné ruky nezaistia. Od toho je tu inovatívne a veľmi chytré ochranné sito s klipsou PRESTO. Sito z prvotriednej nerezavejúcej ocele je mimoriadne husto tkané „oceľová tkanina“ tak striekajúcemu oleju vytvára nepreniknuteľnú bariéru.
Voľné ruky zaistí klipsa
A čo tie voľné ruky? Tie zaistí zdanlivo nenápadná klipsa zo žiaruvzdorného nylonu. Vďaka nej možno prichytiť sito k okraju panvice, a to tak zostáva v priebehu vyprážania stabilne uchytené. Pri obracaní alebo premiešavaní pokrmu možno sito jednoducho odklopiť pomocoužiaruvzdorného nylonového úchytu. Odklopené sito tak zotrvá na panvici v zvislej polohe a nie je treba ju odkladať na kuchynskú linku, do drezu apod. Obe ruky kuchára sú tak voľné, kuchynská linka je úplne čistá a olej z odklopeného sita steká späť do panvice. 
 
Sito pre každú panvicu
Ochranné sito s klipsou PRESTO sa radí medzi ďalšími univerzálmi vašej kuchyne, ktoré je navyše perfektne skladné. Vďaka priemeru 29 centimetrov je vhodné pre všetky obvyklé typy panvíc so stredne silnou alebo silnou stenou o priemeroch do 28 centimetrov. Vhodnými adeptmi pre sito s klipsou PRESTO sú panvice v nasledujúcich líniách.
PRESTO
ecoPRESTO
ADVANCE
PREMIUM
i-PREMIUM
VITAPAN
zdroj: http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/ochranne-sito-s-klipsou-presto-zoceleny-bodyguard-varnych-dosiek