Moderné vykrajovacie formy DELÍCIA: Plech plný dobrôt než by si povedal

28. nov 2012

Vykrajovanie vianočných cukroviniek kúsok po kúsku je dnes už skôr výnimkou. Moderná doba je rýchla a zbesilá, úspora času je vyhľadávanou komoditou takmer v každom odvetví - v profesionálnej cukrarine, rovnako ako v domácnostiach. A kto by nechcel ušetriť aspoň pár minút práve v dobe vianočného zhonu?

Šetria čas!
 
Moderné vykrajovacie formy s unikátnou odoberateľnou vložkou pre jednoduché zachytenie cestového orezu šetrí čas – celý plech skvelých sladkých aj slaných dobrôt vykrojíte naraz a behom okamžiku! Plastové formy s mimoriadne ostrými vykrajovacími okrajmi výrazne urýchli prípravu sladkých aj slaných cukroviniek rôznych podôb a tvarov, vykrojené cukrovinky bezprostredne po vykrojení zostávajú na plechu a sú rovno pripravené k pečeniu, bez toho aby bolo nutné ho akokoľvek prácne premiestňovať. Vykrajovacie formy sú vhodné pre vykrajovanie z lineckého, perníkového aj sušienkového cesta.

Originálna štvorica
 
Vo Vianočnej kolekcii TESCOMA 2012 sú v ponuke hneď štyri novinkové vykrajovacie formy – s tradičnými motívmi, forma na domáce sušienky, unikátna forma na slané aj sladké tyčinky a rovnako originálna forma na sladké aj slané pečivo v podobe poduštičiek.
 
Vykrajovacia forma tradičná DELÍCIA
Pre prípravu 24 kúskov srdiečok, hríbikov, štvorlístkov a ďalších tradičných tvarov z lineckého, maslového alebo perníkového cesta. Vhodné pre chvíle všedné aj sviatočné!
Vykrajovacia forma na sušienky DELÍCIA
Pre prípravu 24 kúskov máčaných, polomáčaných aj plnených domácich čajových sušienok s vlnitým okrajom, ktoré báječne chutnajú k čaju aj ku káve!
Vykrajovacia forma na tyčinky DELÍCIA
Behom okamžiku vykrojíte 26 strojovo presných tyčiniek, ktoré chutnajú skvelo na slano aj na sladko.
Len napovieme, že nie je nad tyčinky z listového cesta sypané korením, kmínom a soľou!  
Vykrajovacia forma na poduštičky DELÍCIA
Originálna vykrajovacia forma vykrojí súčasne 24 kúskov sladkých alebo slaných poduštičiek aj štvorčekov pre prípravu plnených raviol. Aké jednoduché!
Zdroj: http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/moderne-vykrajovacie-formy-delicia-plech-plny-dobrot-nez-by-si-povedal-svec
  • gemini06tieto posledné mám a môžem odporúčať