Melamínové misy DELÍCIA: Nové extra misy z kuchyne nezmiznú!

6. dec 2012

Nad novinkou s vychytanými oblinami, nálievkou a masívnou rukoväťou zaplesá srdce nejednej modernej gazdinky. Misy na šľahanie sú späť, samozrejme vo vysokom lesku a ultramodernom dizajne!

Nerozbitný trend

Čas od času niektorá kuchyňa odkryje poklad v podobe mohutnej porcelánové misy, bez ktorej by naše babičky na tie výborné a nadýchané buchty len sotva zamiesili. Napriek tomu že sa porcelán stále drží na špici obľúbenosti, v sortimentu cukrárskych pomôcok a doplnkovudávajú trendy nerozbitné materiály a nadčasové tvary.
 
Misa s doplnkami
Moderné misy na miešanie sú často doplnené masívnou rukoväťouodmerkou a dokonca aj dnom s protišmykovou úpravou, teda praktickými prvkami, ktoré uľahčia prípravu cesta a jednoduchú manipuláciu. A presne také benefity ponúka i novinková trojica melamínových mís DELÍCIA, ktoré sú ideálne pre celú radu činností - šľahania, miešania, miesenia aj odmeriavania surovín pri príprave sladkých aj slaných pokrmov. 
 

 

  • Misa melamínová DELÍCIA ø 16 cm, 1.0 l
  • Misa melamínová DELÍCIA ø 20 cm, 2.0 l
  • Misa melamínová DELÍCIA ø 22 cm, 3.0 l
Tvrdý melamín, mäkké tvary
Misy DELÍCIA v štyroch farebných prevedeniach (biela, žltá, červená a hnedá) a v troch veľkostiach o objemoch 1, 2 a 3 litra sú vyrobené z melamínu, ktorý bezpečne odolá teplotám do 100 stupňov Celsia. Tvrdý, avšak dokonalo hladký povrch vydrží aj neúprosný dotyk kovovej šľahacej metly, ktorá by chúlostivejší materiál celkom isto nenávratne poškodila.
K ďalším výhodám melamínových mís môžeme pričítať skladnosť (aj rôzne veľké misy možno vkladať do seba) a jednoduchú údržbu. Misy sú vhodné ako do umývačky riadu, tak aj ručné umývanie je veľmi komfortné – nádoby sú hladké a bez viditeľných spojov, v ktorých skôr zostávali zvyšky cesta, ktoré nebolo možné akokoľvek odstrániť.
zdroj: http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/melaminove-misy-delicia-nove-extra-misy-z-kuchyne-nezmiznu