Kanvice, hrnčeky a korkové podložky TEO: Jeseň nás inšpirovala!

6. dec 2012

Sychravé dni, ktoré sa pomaly ale isto krátia, k jeseni neodmysliteľne patria. Melancholické ročné obdobie však ponúka celú radu pozitív - napríklad popíjanie horúcich nápojov v pokoji domova. Spríjemniť si jesenné dni môžete aj vy, a to v spoločnosti noviniek TEO, ktoré sa zrodili z lásky k jeseni!

Zrodená z lásky k jeseni

Ľudia v spoločnosti TESCOMA jeseň milujú. Jedno z najobľúbenejších období roku prináša bohatú náruč inšpirácií, ktorých výsledkom je celá rada originálnych a unikátnych produktov. Jedným z nich je úžasná kanvice TEO v objeme 1,25 litru, ktorá je horúcou novinkou nadchádzajúcej jesene. A kedy inokedy si užiť chuť skvelého čaju, než v prvých pochmúrnych dňoch?
 

Kanvice a ešte niečo navyše

Dizajnová kanvice TEO je vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného skla, ktoré umožní pripraviť vriacu vodu priamo v sklenenom tele nádoby. Vďaka absencii kovových častí je kanvice TEO, vrátane všetkých doplnkov, vhodná aj do mikrovlnnej rúry.

Pre dokonalú prípravu čaju je určené dvojdielne vylúhovacie sitko – väčšie a hlbšie je určené pre klasické sypané čaje a menšie sitko so sotva viditeľnými otvormi pre čaje takmer práškové. Vďaka špeciálnemu sitku si tak môžete vychutnať aj ten najjemnejší mletý čaj, bez toho aby v nápoji plávali zvyšky čajových lístkov. Kanvica TEO je opatrenámasívnym vekom a neprehliadnuteľnou rukoväťou, ktorá prispieva ku komfortnému podávaniu čaju priamo z kanvice.

Uško nepáli a korok linku ochráni

Línia TEO je s jeseňou bohatšia nie len o úchvatnú kanvicu, ale tiež o sklenené hrnčeky a praktické korkové podložky. Dvojica klasických hrnčekov TEO v objeme 0,365 litru je vyrobená z prvotriedneho varného skla - vďaka tomu možno horúcu vodu z varnej kanvice nalievať priamo do hrnčekov, bez toho aby hrozilo nebezpečenstvo prasknutia skla. Páli? Nepáli! Pomocou špeciálnej technológie spojovania žeravého skla sme dokázali takmer nemožné – sklenené uško hrnčeka nikdy, skutočne nikdy nepáli! Pozor však na nábytok - ten s horúcim riadom nie je zadobre nikdy. Sklenenú dvojicu doplňuje duo korkových podložiek, ktoré chráni citlivý povrch nábytku. Hrnček pokladajte na povoskovanú hornú stranu podložky, ktorá je výrazne hrubšia a dokonale tak zabráni prípadnému presakovaniu vriacich tekutín na linku alebo stôl.
Ak je vás doma viacej, zadovážte si cenovo výhodný set šiestich korkových podložiek - ich pomoc oceníte nie len pri servírovaní horúcich nápojov, ale aj pri podávaní polievok, müsli alebo instantných kaší v keramických a toľko obľúbených sólo miskách.
 
Prečo korok? 
Bezchybné izolačné vlastnosti spolu s odolnosťou voči vysokým teplotám a jednoduchou údržbou radí stopercentný prírodný a zdravotne neškodný materiál medzi vyhľadávaných pomocníkov najmä pri servírovaní horúcich nápojov. Používajte korkovú podložku, dlhodobo tak ochránite povrch nábytku!
zdroj: http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/kanvice-hrnceky-a-korkove-podlozky-teo-jesen-nas-inspirovala