Zdravé a komfortné vnútorné prostredie pre váš domov na dosah ruky.

9. nov 2020

Až 90 % života strávime v uzavretých priestoroch – doma alebo v práci, preto je komfortné a zdravé vnútorné prostredie pre nás nevyhnutnosťou. V interiéri by malo byť príjemne teplo s teplotou vzduchu 22 °C, optimálne vlhko s vlhkosťou 50 % a výmenou vzduchu v množstve 30 m3 za hodinu. Optimálne vnútorné prostredie nielenže spríjemňuje náš bežný život, ale zvyšuje kvalitu nášho života.

 

Ako si môžeme zabezpečiť zdravé a komfortné prostredie v interiéri?

Kombináciou riadeného vetrania a efektívneho vykurovania je možné dosiahnuť zdravé vnútorné prostredie s výnimočným komfortom v akomkoľvek objekte. Ovládanie a nastavovanie týchto zariadení jedným „ovládačom“ a pokojne aj na diaľku je bonusom navyše. Pri vhodne nastavenom vykurovaní a vetraní nevznikajú v interiéri plesne, nevíri sa prach, všetky zápachy sú vetrané a pravidelná výmena vzduchu zabráni kumulácii CO2. Pri interiérovej teplote 22 °C navyše nedochádza k prehriatiu ľudského organizmu, čím sa posilňuje naša imunita.

 

WOLF a vykurovanie

Spoľahlivé, moderné a energeticky úsporné plynové kondenzačné kotly, solárne zariadenia alebo tepelné čerpadlá, ktoré vykurujú ale aj chladia, vytvárajú teplo domova a zároveň prinesú efektívne riešenia v podobe zníženej energetickej náročnosti – a to aj v tej najtuhšej zime.

 

WOLF a vetranie

Priemerný človek za deň vydýcha približne 15 kilogramov vzduchu. Pravidelný prísun čerstvého vzduchu, najmä kyslíka, je pre nás nevyhnutný a priaznivo ovplyvňuje našu psychiku, znižuje únavu, odstraňuje bolesti hlavy a eliminuje rôzne pachy v našej domácnosti. Dôkladne vetrať sa veru oplatí! Ako však na to?

Radi by ste mali aj vy doma zdravé a komfortné prostredie? 

Vetranie prostredníctvom otvorených okien obvykle spôsobuje veľký únik tepla, vyššiu hlučnosť a prašnosť vnútorných priestorov, prípadne prievan. Znižuje sa tým celkový komfort vo vašej domácnosti. Priebežná výmena vzduchu s vetracími systémami s rekuperáciou vzduchu vám ušetrí až 20 % nákladov na energie a navyše vám zabezpečí zdravý a čerstvý vzduch po celý deň!

Riadené vetranie je naozaj výhodné najmä v prípadoch - ak trpíte alergiami, mate malé deti, radi a často varíte, prípadne, máte doma huňatých domácich miláčikov. 

 

WOLF je expert na vnútorné prostredie!

Zariadenia WOLF si môžete zapnúť tesne pred odchodom z práce a prísť rovno do príjemne vyvetraného a vyhriateho domova! Umožňuje to aplikácia, ktorou ovládate všetky zariadenia WOLF na diaľku cez smartfón, tablet či počítač. Celý proces vykurovania a vetrania si nastavujete podľa vašich potrieb a máte nad ním dokonalú kontrolu.

WOLF je komplexný dodávateľ vykurovacej a vetracej techniky a vzduchotechniky. Navrhujeme moderné riešenia na mieru kombináciou zariadení tak, aby bol ich výkon optimalizovaný a prevádzka prinášala maximálny komfort a nízku energetickú náročnosť. Všetky informácie nájdete na www.slovensko.wolf.eu.

WOLF. Nastavený na mňa.