Zariaďujete si domácnosť a chcete ušetriť? Stojí za to pozrieť sa na Philco!

19. sep 2022

Pri kúpe práčky, sušičky, chladničky či iných veľkých spotrebičov sa v prvom rade zaujímame o kvalitu a cenu, no v týchto dňoch sa o čosi pozornejšie pozeráme aj na spotrebu. Philco spája vysokú kvalitu s dobrou cenou a schopnosťou šetriť elektrickú energiu aj životné prostredie.

 

Pri kúpe domácich spotrebičov sa môžete spoľahnúť na PLANEO, tak ako Boris Valábik, ktorého zaujali vinotéky Philco. Foto: Zuzana Dudášová

 

Len málokto tuší, že značka Philco má 130-ročnú tradíciu – vznikla v roku 1892 ako Helios Electric a  jej  prvým  výrobkom  bola  akumulátorová   batéria.  V  roku  1906  sa  premenovala  na  Philco   a o 3 roky neskôr nahradila plynové svetlá v autách elektrickými. Philco však preslávil vynález klimatizácie v hermeticky uzavretom priestore. V roku 1939 vyrobilo prvú chladničku s použitím peny v izolácii, v roku 1946 prišla na svet prvá domáca mraznička tejto značky, o rok neskôr prvý televízor a postupne aj dvojdverová chladnička s automatickým odmrazovaním a kombinácia práčky so sušičkou. V roku 1954 prišlo Philco s vynálezom prvého tranzistora pre vysokorýchlostné počítače a od roku 1957 až do 1990 zabezpečovalo Philco pre NASA výrobu celosvetovej siete monitorovacích staníc pre projekt Mercury. Bolo to práve Philco, kto v roku 1998 predstavil technológiu AquaPure a vodný filtračný systém pre side-by-side, alebo americké chladničky. A v roku 2011 sa Philco vrátilo aj na európsky trh, kde prerazilo najmä svojou veľkou bielou technikou.

 

Súčasťou filozofie značky Philco je funkčnosť a dokonalé technické prepracovanie výrobkov, intuitívna a pohodlné ovládanie s užitočnými programami a tiež ohľaduplnosť voči spotrebiteľom a životnému prostrediu. Napríklad niektoré práčky Philco sú vybavené systémom TwinJet, ktorý priamym sprchovaním bielizne dokáže pri jednom praní ušetriť až 30 % elektrickej energie a 14 % vody.

 

Sušička bielizne PHILCO PDCI 103 Crown vysuší až 10 kíl bielizne.

 

Senzoricky riadené sušičky s označením PDCI patria k najúspornejším sušičkám na trhu. Najnovšie umývačky si poradia aj so zaschnutými zvyškami jedla, takže riad netreba predumývať alebo odmáčať, čím šetríte vodu. Moderné rúry Philco s technológiou HotAirShield  šetria  elektrickú  energiu  tým, že  ich  automatická  sklopná lišta zabraňuje samovoľnému úniku horúceho vzduchu z rúry bez podpory ventilátora a tak napomáha udržiavať konštantnú teplotu vo vnútri rúry aj pri otvorených dvierkach.

Vstavaná multifunkčná teplovzdušná rúra Philco POB7810CBX má až 149 naprogramovaných receptov.

 

Pri chladničkách zas oceníte dostatok miesta pre všetko, čo do chladničky patrí, dokonalý prehľad hneď po otvorení dvierok a samozrejme množstvo funkcií, ktoré udržia potraviny čerstvé čo najdlhšie. Na inventorový motor svojich výrobkov dáva Philco až 10-ročnú záruku, čím si stojí za svojou kvalitou.

 


PHILCO Side By Side PPL 5161X so šetrným režimom Eco a Holiday pre efektívnejšie narábanie so spotrebou energie.

 

Kúpte si vaše nové Philco v PLANEO alebo na planeo.sk a môžete ušetriť až 50 eur!

 

Za zmienku stoja aj malé spotrebiče, či už sú to inteligentné grily, ktoré dokážu zmerať hrúbku grilovaného pokrmu a podľa toho automaticky zvoliť proces prípravy, alebo teplovzdušné fritézy, v ktorých ugrilujete trebárs aj celé kura, či sušičky ovocia a zeleniny s horizontálnym prúdením vzduchu, zabezpečujúcim dokonalé presušenie v čo najkratšom čase.

          

V PLANEO aj s výhodnou dopravou

Pri kúpe v sieti PLANEO Elektro alebo cez planeo.sk využite Dopravu Premium pre veľké spotrebiče – tie vám prinesú, nainštalujú a odvezú odpad a v prípade aj starý spotrebič. Malých kuchynských pomocníkov si zas prostredníctvom služby Packeta môžete vyzdvihnúť takmer na každom rohu už nasledujúci pracovný deň aj bez čakania na kuriéra.

 

Zoznámte sa s výrobkami Philco!