Za nákup tehál HELUZ až 400 EUR na nákupy v e-shope Alza.sk

4. feb 2019

Objednávku tehál HELUZ v období od 1. februára do 31. marca 2019 rovnako ako vlani zatraktívni darčekový poukaz v hodnote až 400 EUR na nákup ľubovoľného tovaru na Alza.sk. Spoločná akcia spoločnosti HELUZ a internetového obchodu Alza.sk je určená zákazníkom, ktorí si dajú v  spoločnosti HELUZ vypracovať ponuku na stavebný materiál na rodinný dom, následne si tehly HELUZ objednajú a vyzdvihnú v stanovenom termíne. Viac na www.heluz.sk/akcie.

 

Podmienkou na získanie poukážky je registrácia na stránke www.heluz.sk/akcie do 31. marca 2019, zaslanie podkladov na spracovanie ponuky stavebného materiálu a následná objednávka tohto materiálu do 15. apríla 2019. Do konca apríla bude nutné materiál odviezť – tento termín možno posunúť až do polovice mája, podmienkou je zloženie kaucie.

Hodnota poukážky sa odlišuje na základe typu objednaných tehál. Za tehly HELUZ FAMILY 2in1 alebo HELUZ FAMILY získa stavebník darčekový poukaz na 400 EUR na nákup na Alza.sk, pri ostatných tehlách HELUZ predstavuje hodnota darčekového poukazu 200 EUR. Kupón je platný do konca januára 2020.

4 KROKY, AKO SA ZÚČASTNIŤ

1) Registrujte sa

Registrujte sa www.heluz.sk/akcie do 31. marca a dostanete cenovú ponuku na svoj projekt.

2) Objednajte si tehly

Objednajte si do 15. apríla stavebný materiál u svojho predajcu.

3) Vyzdvihnite si tehly

Vyzdvihnite si tovar do 30. apríla a získajte poukaz na nákup na Alza.sk.

4) Nakupujte až za 400 EUR

Vyberajte! Poukaz možno uplatniť na nákup ľubovoľného tovaru z aktuálnej ponuky v e-shope Alza.sk.