Vyhrajte dovolenku so sprchovacím WC Geberit AquaClean

23. júl 2018

Viete si predstaviť, že si ruky umyjete pomocou papiera alebo že namiesto sprchovania sa len utriete? Asi ťažko. Čistota bez použitia vody jednoducho neexistuje. Voda sa stala nepostrádateľnou súčasťou každodennej osobnej hygieny. Čistí, osviežuje a umožňuje zažiť jedinečný pocit sviežosti. To sú dôvody, prečo sa stále viac ľudí nadchýna pre prirodzenú a blahodarnú hygienu aj po použití toalety. Veď napokon ľudia, ktorí sa cítia sviežo a čisto po celý deň, vyžarujú istotu a atraktivitu. A tak podobne ako sa každodenné sprchovanie stalo štandardom, spoločnosť Geberit by rada prispela k takejto zmene aj v oblasti hygieny na toalete. Stlačením jediného tlačidla odchádzate z toalety s pocitom čistoty a sviežosti.

Sprchovacie WC Geberit AquaClean Tuma

Sprchovacie WC Geberit AquaClean predstavujú ideálnu kombináciu štandardnej toalety a bidetu. Toto riešenie šetrí cenný priestor v kúpeľni, pretože nezaberá viac miesta ako bežná toaleta, pôsobí elegantne a zároveň jeho používanie je jednoduché a pohodlné.

Sprchovacie WC Geberit AquaClean Sela

AKO FUNGUJE SPRCHOVACIE WC GEBERIT AQUACLEAN?

Stlačením tlačidla spustíte sprchovaciu funkciu. Dýza sa vždy pred a po každom použití opláchne čistou vodou, čo ju udržiava vždy čistú. Rameno sprchy sa vysunie a vy pocítite príjemný prúd vody. Ak máte pocit, že prúd je pre vás silný alebo naopak príliš slabý, jednoducho si nastavíte intenzitu a polohu ramena podľa svojich preferencii.

Sprchovacie WC od spoločnosti Geberit sú dokonalým spojením dizajnu a technológie. Okrem zabudovanej sprchy ponúkajú množstvo komfortných a praktických funkcii ako napríklad osušenie pokožky po sprchovaní, vyhrievané sedadlo, odsávanie zápachu priamo z toaletnej misy, či efektívne splachovanie s keramickou misou bez okrajov a ťažko dostupných miest a množstvo ďalších funkcii v závislosti od vybraného modelu. Sprchovacie WC od spoločnosti Geberit sú dostupné nielen ako kompletné zariadenia, ale aj ako sedadlá, ktoré je možné nainštalovať namiesto štandardného WC sedadla. Prehľad všetkých modelov nájdete na stránke www.geberit-aquaclean.sk/produkty  

STAČÍ SI LEN VYBRAŤ A MÔŽETE VYHRAŤ DOVOLENKU

Uvažujete o kúpe sprchovacieho WC Geberit AquaClean? Teraz je ten správny čas. Ak ste si zakúpili alebo si zakúpite v termíne od 1.6. do 30.9. 2018 ktorýkoľvek z modelov sprchovacích WC Geberit AquaClean, či už kompletné zariadenie alebo sedadlo a zaregistrujete sa do súťaže, získate zadarmo sušič vlasov a vlasovú kozmetiku. Predovšetkým však budete zaradení do súťaže o dovolenku v hodnote zakúpeného výrobku. Nezmeškajte túto jedinečnú šancu! Pre viac informácii navštívte našu stránku: www.geberit-aquaclean.sk/dovolenka