Vyhnite sa chybám pri stavbe. Katalóg Stavebnín DEK Vám odporučí správny pracovný postup a vhodný materiál.

11. máj 2018

V máji vyšiel nový katalóg Stavebnín DEK 2018. V čom sa táto unikátna stavbárska pomôcka odlišuje od iných katalógov?
Katalóg Stavebnín DEK sprevádza stavbou od základovej dosky až po úpravy okolia a záhradnú architektúru. Na 420 stranách ponúka viac ako 80 názorných overených konštrukčných riešení v 3D. Pri každej konštrukcii sú uvedené kvalitné overené produkty, prípadne ich možné varianty, nechýba ani orientačná cena a hmotnosť skladby na m2. Príjemným bonusom sú rady a tipy pripravené technickými poradcami, súdnymi znalcami a energetickými audítormi, ktoré pomôžu so správnym pracovným postupom a upozorní na činnosti, pri ktorých dochádza k najčastejším chybám. Vďaka prepojeniu s on-line kalkulátormi DEKSMART na e-shope www.dek.sk je možné jednoducho získať rozpis potrebného materiálu vrátane aktuálnych cien a informácií o dostupnosti. Na e-shope je možné vyžiadať si kompletnú cenovú ponuku alebo tovar priamo objednať.

Katalóg Stavebnín DEK ako manuál na stavbách
Podľa informácií, ktoré majú Stavebniny DEK k dispozícii od samotných stavebníkov, sa stal Katalóg Stavebnín DEK vítanou pomôckou pri plánovaní stavieb, ale dokonca aj na stavbách samotných. Vďaka precíznemu spracovaniu, pri ktorom sa pamätá na všetko vrátane strojov a náradia potrebného pri stavbe, je obľúbenou publikáciou medzi stavebníkmi bez ohľadu na veľkosť ich projektu. Katalóg je určený nielen pre firmy a živnostníkov, ale aj tých, ktorí sa pustili do stavby svojpomocne.
Presné dodržiavanie odporúčaných stavebných postupov a materiálov zaručí, že sa na novostavbe nezačnú po rokoch objavovať nedostatky, ktoré by si mohli vyžiadať  ďalšie náklady na opravu. Aj to je dôvod, prečo sa oplatí mať Katalóg Stavebnín DEK pri sebe.


V katalógu vyberiete, zapožičiate on-line
Pri každej konštrukcii sú v Katalógu Stavebnín DEK uvedené tipy na vhodné stroje či náradie. Prostredníctvom siete Požičovní strojov a náradia Stavebnín DEK je možné potrebné stavebné stroje či náradie objednať aj on-line.


Katalóg DEK 2018 aj na webe
Katalóg Stavebnín DEK je k dispozícii na všetkých pobočkách Stavebnín DEK a taktiež je možné si ho bezplatne stiahnuť na stránkach www.dek.sk