Vyberte si osvedčenú kvalitu na vašu strechu!

16. okt 2020

Strecha je neoddeliteľnou súčasťou domu. Niekedy sa o nej hovorí ako o piatej stene domu , ktorá ovplyvňuje jeho celkový vzhľad. Zároveň má tiež zásadný vplyv na jeho funkčnosť, pretože patrí medzi najviac namáhané časti domu. Ak plánujete pokládku novej strechy alebo rekonštrukciu starej, využite kvalitnú krytinu od spoločnosti KM Beta.

Teraz v jesennej akcii môžete základnú škridlu nakúpiť za výrazne zníženú cenu.

 

 

Stále ako nová

Betónové strešné škridle KMB BETA sú vyrábané z prvotriednych vstupných surovín, najmä z jemného kremičitého piesku, ktorý vytvára hladký povrch a tým eliminuje zanášanie nečistotami a prípadný rast machov. Počas celej doby životnosti strechy tak môžu vyniknúť atraktívne farebné odtiene v ktorých sa krytina vyrába (tehlová, višňová, hnedá, čierna, šedá a prípadne modrá a zelená). Kvalitná povrchová úprava zaisťuje ich dlhodobú životnosť, rovnomernú farebnosť na celej ploche a farebnú stálosť. Zákazník si môže vybrať z troch možností prevedenia povrchovej úpravy – a to Elegant (dvojitý akrylátový nástrek – matný povrch) a Briliant (špeciálny dvojitý nástrek s leskom). Novinkou je povrchová úprava PRIMA, ktorá sa vyznačuje zvýšenou odolnosťou a vysokým leskom vďaka vylepšenej konštrukcii z mikrobetónu a dvojitého lesklého akrylátového nástreku. Hladkosť povrchovej úpravy výrazne obmedzuje usadzovanie nečistôt (prachu, machu, apod.), a tým prispieva k dlhodobému vzhľadu krásnej novej strechy a súčasne tiež zvyšuje pevnosť krytiny a ešte viac tak zvyšuje jej životnosť.

 

Životnost 100 rokov

Spoločnosť KM Beta ponúka 30 ročnú záruku na funkčné vlastnosti betónových škridiel (kvalitu materiálu, pevnosť, mrazuvzdornosť a nepresiakavosť). Zo skúseností ale môžeme povedať že betónová krytina od KM Beta má životnosť až 100 rokov. Je to predovšetkým vďaka neustálemu vylepšovaniu konštrukcie škridly a tiež tým, že sa časom zvyšuje aj jej pevnosť. Pevná krytina z vysokou únosnosťou bez problémov vydrží aj silný tlak pri veľkom množstve snehu a preto sa hodí aj do náročnejších podmienok. Škridle majú tiež výbornú mrazuvzdornosť. Dlhú životnosť vykazuje strecha KM Beta aj vzhľadom k výbornej odolnosti proti chemickým vplyvom a nízkej nasiakavosti. Kvalitná povrchová úprava škridiel zaručuje nielen dlhú životnosť, ale aj rovnomernú farebnosť na celej ploche strechy a farebnú stálosť

 

 

Betónové doplnky = farebná jednotnosť strechy

Použitím betónového prvku je zaistená farebná jednotnosť strešného plášťa. Strešný systém od spoločnosti KM Beta zahŕňa aj vyše 50 betónových doplnkových výrobkov, ktoré profesionálne riešia technické detaily aj tých najnáročnejších tvarov strešnej konštrukcie a riešia možné nedostatky nesystémových klampiarskych prvkov. Všetky doplnku sa vyrábajú vo farebných prevedeniach, takže nie je problém zladiť farbu a povrchovú úpravu doplnkov a samotnej krytiny. Medzi najčastejšie používané patria napríklad „Betónový odvetrávací komplet“ , ktorý rieši odvetranie kanalizácie, digestora a pod., „Škridla betónová anténna“, „Škridla káblových prestupov“ a iné. 

 

 

Viac informácií na www.km-beta.sk