Tradícia pokračuje. PORFIX dáva domov Čechom aj Slovákom

28. jún 2018

Bez dôvery nie je  priateľstvo. A storočné priateľstvo musí mať pevné základy aj  odolné obvodové múry.  V prípade PORFIXu je na (póro)betón, že tradícia, podpora, úcta a partnerstvo  prežijú historické zmeny. Práve vďaka  poctivej  práci, v ktorú  veria  ľudia od Šumavy k Tatrám, zostávame stále spolu.

Každý deň sa v Českej republike a na Slovensku nasťahujú do nových domovov desiatky rodín. Každý mesiac sú  položené základy stoviek domov a budov občianskej vybavenosti. Každý rok vychádzajú z fabrík v oboch  štátoch milióny bielych tvárnic. Značka PORFIX je tým, čo spája stavebníkov  naprieč krajinami, bez ohľadu na veľkoleposť ich zámerov. Z pórobetónu sa od roku 1958 stavajú výrobné haly, honosné vily, katalógové domky aj garáže.

Ako výrobca a dodávateľ populárneho stavebného materiálu,  máme dnes v portfóliu desiatku produktov na báze kremičitého piesku. Komplexný stavebný systém PORFIX zahŕňa tvárnice, priečkovky, nenosné a nosné preklady, U-profily a stropný  systém. Stavebníkom ponúkame tiež murovaciu maltu PORFIX a sadu originálneho náradia. Pridávame nadštandartné služby a skvelý servis.
Keď  sa na Slovensku aj  v Čechách opýtate murárov, projektantov, architektov alebo svojpomocných stavebníkov na skúsenosti s PORFIXom, dozviete sa napríklad, že „najväčšiu rolu vo výbere zohrali tepelno-izolačné vlastnosti tvárnic“ alebo „využil som výpočet materiálu a službu založenie stavby“ a tiež „všetko bolo naozaj presné, samotná stavba vyrástla veľmi rýchlo“.

Stále si rozumieme. Ľudia v PORFIXe počúvajú zákazníkov mimoriadne pozorne. Pretože rovnako ako murár potrebuje dve ruky, priateľstvo potrebuje dve srdcia.

Ďakujeme našim zamestnancom, partnerom, odberateľom a dodávateľom z Českej a Slovenskej republiky. Prvé storočie je za nami. Tradícia pokračuje. Máme na čom stavať.
www.porfix.sk