Súťažte s PORFIXom o 4 x 4 000 €

6. apr 2021

Stavebná sezóna začala. A zatiaľ čo svet je v súčasnosti hore nohami, túžbu bývať vo vlastnom zastaví len máločo. Priania a sny si chceme plniť po celý náš život. Ak práve čelíte rozhodnutiu o tom, či (alebo kedy) sa pustiť do stavby rodinného domu, pokúsime sa vám trochu pomôcť. Poďte šťastiu naproti a zapojte sa do súťaže „Keď doba berie, PORFIX rozdáva!“. Získate tak šancu vyhrať na stavbu nového bývania 4 000 eur.

Podmienky sme nastavili veľmi jednoducho. Nechajte si u našich špecialistov vypočítať spotrebu materiálu, potom nakúpte najmenej 30 m3 pórobetónových tvárnic PORFIX a zaregistrujte sa do súťaže na webe www.porfix.sk/sutaz. Potom si už len držte palce, zvyšok je na šťastí.
V dvoch kolách totiž vylosujeme celkom 4 staviteľov, ktorým PORFIX refunduje stavebné náklady vo výške 4 000 eur. Stačí predložiť doklad o zaplatení materiálu v termíne od 1. januára do 30. septembra 2021. Žrebovanie sa uskutoční v júli a októbri.


„Rozhodli sme sa pomôcť staviteľom v tejto náročnej dobe a ukázať im, že PORFIX je vždy na ich strane. Vďaka výpočtu spotreby stavebného materiálu, ktorý ponúkame bezplatne, a niekoľkým ďalším príjemným službám, ako je zapožičanie píly alebo založenie stavby, sa do realizácie svojho vlastného projektu môže pustiť takmer každý. Stačí sa pozrieť na našu webovú stránku a prejsť si referencie zákazníkov,“ hovorí Tomáš Novák, manažér marketingu PORFIX s tým, že rovnako dôležitým motívom bolo priniesť trochu zábavy do stavebnej sezóny.

Vstúpte do súťaže „Keď doba berie, PORFIX rozdáva!“. Spoločne môžeme vytvoriť veľké veci. Nenecháme vás v tom.