Strešné okno s trojsklom, o ktoré sa netreba starať

19. nov 2017

Spoločnosť VELUX počas tohto roka priniesla na trh strešné okno s trojsklom, ktoré kombinuje výborné tepelnoizolačné vlastnosti a atraktívnu cenu. V bezúdržbovom variante sa oň navyše vôbec nemusíte starať. 

Trojsklá v segmente fasádnych okien sú už bežným štandardom; dopyt však rastie aj v oblasti strešných okien. Prinášajú úsporu energií aj hlukový útlm a vďaka nim sa každý podstrešný priestor môže stať ešte príjemnejším miestom na bývanie alebo na prácu.

Dostupnejšie trojsklo
Spoločnosť VELUX sa rozhodla sprístupniť strešné okno s trojsklom širšej skupine zákazníkov a tak ho z prémiovej kategórie uviedla aj do radu Štandard Plus. Strešné okno s trojsklom je teraz dostupnejšie pre všetkých zákazníkov, ktorí premýšľajú nad stavbou nového domu alebo nad rekonštrukciou. Jeho atraktivitu podčiarkuje bezkonkurenčná cena - to, čo bolo predtým považované za luxus, sa teraz stáva štandardom.
Atraktivitu strešného okna VELUX s trojsklom v triede Štandard Plus podčiarkuje bezkonkurenčná cena. 

Viac komfortu vďaka bezúdržbovým oknám
Zákazníci si môžu vybrať z dreveného alebo bezúdržbového variantu strešného okna. Bezúdržbové strešné okno typu GLU vzniká kombináciou tradičného lepeného dreveného jadra, ktoré je zaliate vodotesnou vrstvou z odolného polyuretánu v hrúbke 5 mm. Súčasťou polyuretánovej vrstvy je biely lak s UV filtrom, vďaka ktorému ostáva strešné okno stále biele a nemení svoju farbu. Okná netreba ďalej lakovať, ani ich špeciálne udržiavať. Povrch je odolný voči poškriabaniu a vyzerá veľmi dobre. Súčasťou bezúdržbového strešného okna je tiež výnimočný systém izolácie VELUX ThermoTechnology™.

Strešné okno s trojsklom kombinuje pozitívne vlastnosti dreva a plastu.

Bezúdržbové okná si nájdu uplatnenie najmä v priestoroch, ktoré sú náročné na údržbu a s vyššou tvorbou vlhkosti – napríklad kúpeľne alebo kuchyne. 

www.velux.sk/trojsklo